Mavi takıma geçti

Mavi takıma geçti

Survivor All Star 2024 heyecanı tüm hızıyla devam ederken, Acun Ilıcalı, Mavi takımın yaşadığı yarışmacı kayıplarını telafi etmek ve adil bir rekabet ortamı sağlamak amacıyla Kırmızı takımdan Merve Aydın, mavi takıma geçti.

Survivor All Star 2024'te heyecan ve rekabet tüm hızıyla devam ediyor. Son haftalarda Mavi takımın yaşadığı yarışmacı kayıpları, takımlar arasında büyük bir dengesizliğe neden olmuştu. Bu durumu çözmek için harekete geçen Acun Ilıcalı, Kırmızı takımdan bir yarışmacının Mavi takıma geçeceğini duyurmuştu. Beklenen an geldi ve Survivor All Star'da takım değişikliği gerçekleşti. Peki, Mavi takıma kim geçti?

SURVİVOR ALL STAR'DA MERVE AYDIN MAVİ TAKIMDA!

Survivor All Star'da son haftalarda Mavi takımın üst üste yarışmacı kaybetmesiyle birlikte takımda sadece 6 yarışmacı kalmıştı. Kırmızı takımda ise 9 yarışmacı bulunuyordu. Bu dengesizliğin yarışmanın adil bir şekilde devam etmesini engelleyeceğini düşünen Acun Ilıcalı, Kırmızı takımdan bir yarışmacının Mavi takıma geçeceğini açıklamıştı. Ve beklenen an geldi. Acun Ilıcalı, yarışmacıları tek tek değerlendirdikten sonra Mavi takıma geçmesi için en uygun ismin Merve Aydın olduğuna karar verdi.

Merve Aydın'dan Duygusal Anlar

Acun Ilıcalı'nın bu kararını açıklarken Merve Aydın'ın yaşadığı duygusal anlar herkesi şaşırttı. Kırmızı takımdan ayrılmak istemediğini belirten Aydın, gözyaşlarına hakim olamadı. Ancak Survivor'da her şeyin mümkün olduğunu ve beklenmedik gelişmelerin yaşanabileceğini bir kez daha gördük.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.