Mehmed Fetihler Sultanı ikinci bölüm ne olacak? Mehmed Fetihler Sultanı ikinci bölüm özeti

Mehmed Fetihler Sultanı ikinci bölüm ne olacak? Mehmed Fetihler Sultanı ikinci bölüm özeti

Bu akşam TRT 1'de ekrana gelecek olan Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin ikinci bölümü nefesleri kesecek gelişmelere gebe! Mehmed Fetihler Sultanı ikinci bölüm ne olacak? Mehmed Fetihler Sultanı ikinci bölüm özetini haberimizde derledik.

Bu akşam TRT 1'de ekrana gelecek olan Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin ikinci bölümü nefesleri kesecek gelişmelere gebe! İlk bölümde tahtı babası Sultan Murad'a bırakan Mehmed'in macerası, ikinci bölümde de heyecan dolu devam ediyor.

Mehmed Fetihler Sultanı ikinci bölüm ne olacak? Mehmed Fetihler Sultanı ikinci bölüm özetini haberimizde derledik.

2-002.jpg

YENİ BÖLÜMDE NE OLACAK?

İlk bölümde tahtı babası Sultan Murad'a bırakan Mehmed'in macerası ikinci bölümde de heyecan dolu devam ediyor.

Mehmed Fetihler Sultanı ikinci bölüm ne olacak?

İkinci bölümde Mehmed Saruhan'a döner ve burada halkın ve ahilerin sorunlarıyla ilgilenir. Ancak en büyük sıkıntılardan biri korsanların ticareti engellemesidir. Mehmed, bu meseleyi çözmekle kalmayacak aynı zamanda kendi hakkındaki suçlamaları da bertaraf edecektir.

Venediklilerin şikayeti ve Çandarlı'nın sunduğu deliller üzerine Sultan Murad Mehmed'i huzuruna çağırır. Harem'de dengeler değişir. Hüma endişelenirken Halime'nin sevinmesi ve Mara'nın farklı bir plan yapması olayları daha da karmaşık hale getirir.

Mehmed'in Bali Beyler'le sultanın huzuruna çıkıp çıkmayacağı veya korsan lideri Capello'yu yakalayıp yakalayamayacağı merak konusu. Hüma'nın Mara'nın planına nasıl tepki vereceği ve Halime'nin karşı bir hamlesi olup olmayacağı ayrıca merak ediliyor.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.