Memnun etti

Memnun etti

Anafartalar Çarşısı'nın Alsancak Sokak kısmında yağmur ve kar suyundan dolayı yer yer çöken bozuk kaldırımlar onarılmaya başlandı. Çarşıya alışverişe gelenler tarafından sıkça kullanılan kaldırımların onarılması vatandaşı bir hayli memnun etti. 

Anafartalar Çarşısı'nın Alsancak Sokak kısmında bulunan ve alışverişe gelen vatandaşlara oldukça zorluk çıkaran bozuk kaldırımlar onarılmaya başlandı.

KALDIRIMDA YÜRÜMEK ZORLAŞMIŞTI
Yağmur ve kar suyundan dolayı Alsancak Sokak'ta bulunan kaldırımlarda yer yer çökmeler olmuştu. Anafartalar Çarşısı ile Türk Telekom Ulus İl Müdürlüğü binasına gelen vatandaşlar, bozuk kaldırımlarda geçmekte bir hayli zorluk yaşıyordu. Söz konusu kaldırımlarda yürümekte zorlanan vatandaşların bazıları, ayağını rahatlıkla burkabiliyordu. 

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Yaşanan olayların ardından söz konusu bozuk kaldırımlar belediye çalışanları tarafından önceki gün onarılmaya başlandı. Kırılan ve artık kullanılamaz hale gelen kaldırım taşları kaldırılarak yerlerine yenisi konuluyor.  

VATANDAŞ MEMNUN
Bozuk kaldırımların onarılmasından büyük memnuniyet duyan vatandaşlar, "Havalardan dolayı bu kaldırımlarda ciddi bir şekilde bozulma olmuştu. Doğru dürüst yürüyemiyorduk. Özellikle havanın karardığı saatlerde bu kaldırımlar bizim için bir hayli tehlike oluşturuyordu. Burası insan sirkülasyonunun bir hayli yoğun olduğu bölge. Kaldırımın onarılmasına biz çok sevindik" dedi. 

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.