Merakla beklenen Samsung Galaxy Fit 3 tasarımı sızdırıldı

Merakla beklenen Samsung Galaxy Fit 3 tasarımı sızdırıldı

Güney Koreli şirket Samsung’un yakın zamanda tanıtması beklenen Samsung Galaxy Fit 3 modelinin tasarımı sızdırıldı.

2024'ün başında düzenlenecek olan Unpacked etkinliğine odaklanan Samsung, beklenmedik bir duyuruyla dikkatleri üzerine çekebilir. Görünüşe göre, Güney Koreli teknoloji devi, yaklaşık üç yıl önce piyasaya sürülen Galaxy Fit 2'nin halefi üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bugün, Windows Report'un paylaştığı bilgilere göre, cihazın ilk görüntüleri ortaya çıktı.

İncelediğimizde, önceki versiyonuna göre güncellenmiş tasarımla karşılaşıyoruz. Cihazın yan tarafında tek bir düğme bulunurken, arka tarafta kalp atış hızı sensörü ve şarj için mıknatıslar yer alıyor. Ayrıca, önceki modele göre daha geniş bir ekrana sahip olduğunu belirtmek önemli.

haber1-001.jpg

Geçmişi 2020 yılına dayanan Galaxy Fit 2'nin, 1,1 inç boyutundaki AMOLED ekranı ve 159mAh pil kapasitesi ile 15 gün kullanım süresi sunan özellikleriyle dikkat çektiğini hatırlatalım. Siyah ve kırmızı renk seçenekleri bulunan bu hafif cihaz, 24 gram ağırlığıyla kullanıcılarına konfor sunuyor. 100'e yakın spor modu, kalp atış hızı takibi, adım takibi ve üç aşamalı uyku takibi gibi işlevlerle donatılmış olan Galaxy Fit 2, sağlıklı yaşam tarzını desteklemek isteyenler için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor.

amsung Galaxy Fit 3

Galaxy Fit 3'e geçtiğimizde, cihazın özellikleri hakkında şu ana kadar detaylı bir bilgi sunulmamış durumda. Ancak, daha geniş bir AMOLED ekran ve ek bir kalp atış hızı sensörü ile geleceği doğrulandı. Ayrıca, mevcut raporlar, Samsung'un bu yeni modelde daha kapsamlı bir yazılım deneyimi sunmayı ve depolama kapasitesini artırmayı planladığını gösteriyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.