Messi'ye FETÖ şoku: Türkiye'den ihraç edilen hakem ABD'de

Messi'ye FETÖ şoku: Türkiye'den ihraç edilen hakem ABD'de

FETÖ ilişkisi nedeniyle Türkiye'de başkomiserlik görevinden ihraç edilen ve hakemlik lisansı da iptal edilen Fevzi Demirhan, ABD futbol liginin sezonunun ilk maçında görev aldı. Maçta İnter Miami, Real Salt Lake'i 2-0 mağlup etti.

FETÖ bağlantısı nedeniyle Türkiye'de başkomiserlik görevinden ihraç edilen ve hakemlik lisansı da iptal edilen Fevzi Demirhan, ABD'de düzenlenen futbol ligi sezonunun ilk maçında görev aldı. Lionel Messi'nin yeni takımı İnter Miami'nin Real Salt Lake'i 2-0 yendiği maçta Demirhan, hakem olarak sahadaydı.

1-009.jpg

LİSANSI İPTAL EDİLMİŞTİ

Türkiye'de başkomiser olarak görev yaparken KHK ile ihraç edilen ve FİFA kokartlı hakem unvanı bulunan Fevzi Demirhan'ın, 17-25 Aralık sürecinde gözaltına alınan polis memuru Mustafa Demirhan'ın kardeşi olduğu belirtildi.

FETÖ bağlantısı sebebiyle lisansları iptal edilen hakemler arasında yer alan Demirhan'ın, Süper Lig'de yardımcı hakemlik yapacak isimler arasında yer aldığı önceden açıklanmıştı. Ancak 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Demirhan ve diğer hakemlerin lisansları TFF tarafından iptal edildi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.