Mesut Özil'den Arda Güler sözleri

Mesut Özil'den Arda Güler sözleri

Mesut Özil, Real Madrid forması giyen Arda Güler'in İspanyol ekibinde başarılı olacağına inandığını söyledi.

Mesut Özil, İspanyol basınından Marca'ya Arda Güler'le ilgili açıklamalarda bulundu.

"BASKI KURMAK İSTEMİYORUM"

Arda Güler'in çok iyi bir yeteneği olduğunu belirten Mesut Özil, "Arda'yı çok iyi tanıyorum. İkimiz de Fenerbahçe'de oynadığımızda o benim küçük kardeşim gibiydi. Herkes onun yeteneğini biliyor. Bu yüzden onu çok fazla övmek ve üzerinde daha fazla baskı kurmak istemiyorum. Türkiye gibi futbol açısından büyüleyici bir ülkenin umudu ona bağlıyken içinde durumda bulunduğu durumla baş etmek kolay değil." dedi.

"SABIRLI OLMASI GEREKİYOR"

Arda Güler'n Real Madrid'de aldığı sürenin az olmasıyla ilgili soruyu yanıtlayan Mesut Özil, "Sabırlı olması gerekiyor. Elbette onun zamanı gelecek. Henüz çok genç Her antrenmanda bir şeyler öğrenebilirsiniz. Önünde dünya standartlarında oyuncular var." değerlendirmesinde bulundu.

"ODEGAARD GİBİ BİR ÖRNEK VAR"

Mesut Özil, Arda Güler'le ilgili ayrıca, "Real Madrid'de güzel bir hikaye yazabileceğine eminim. Belki bu sezon ya da gelecek sezon değil ama zamanı var. Eğer olmazsa Odegaard gibi bir örnek var. Gençken oynamadığı için herkes onu eleştirdi ama birkaç yıl sonra Arsenal gibi bir başka büyük Avrupa kulübünün lideri oldu." ifadelerini kullandı.

"ASLA NELER OLACAĞINI BİLEMEZSİNİZ"

"Gelecekte teknik direktör ya da sportif direktör olacak mısınız?" sorusuna Mesut Özil şu yanıtı verdi, "Asla neler olacağını bilemezsiniz. Şu anda gidişattan memnunum. Henüz sıkılmadım ama birkaç yıl sonra işlerin nasıl olacağını göreceğiz."

Kaynak:Haber Merkezi/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.