Mesut Özil'den Arda Güler'e övgü dolu sözler

Mesut Özil'den Arda Güler'e övgü dolu sözler

Real Madrid ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Mesut Özil, Arda Güler'den övgüyle bahsetti. Özil, Arda'nın İspanyol devinde başarılı olacağını söyledi.

Real Madrid, Arsenal ve Fenerbahçe'de forma giyen ve futbol kariyerini noktalayan Mesut Özil, İspanyol devinde forma giyen Arda Güler'den övgü dolu sözlerle bahsetti. Marca'ya konuşan Özil, Arda için "Güzel bir hikaye yazacağından eminim" dedi.

"BENİM KÜÇÜK KARDEŞİM GİBİYDİ"

Arda Güler'in yetenekli olduğunu söyleyen Özil, "İkimiz de Fenerbahçe'de oynadığımızda o benim küçük kardeşim gibiydi. Herkes onun yeteneğini biliyor. Bu yüzden onu çok fazla övmek ve üzerinde daha fazla baskı kurmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Real Madrid'de süre alamaması nedeniyle sıkça gündeme gelen Arda Güler için Mesut Özil, "Sabırlı olması gerekiyor. Elbette onun zamanı gelecek. Henüz çok genç Her antrenmanda bir şeyler öğrenebilirsiniz. Önünde dünya standartlarında oyuncular var" yorumunda bulundu. Mesut Özil, "Real Madrid'de güzel bir hikaye yazabileceğine eminim. Belki bu sezon ya da gelecek sezon değil ama zamanı var" dedi.

arda-mesut.jpg

MESUT FUTBOLA DÖNECEK Mİ?

Futbolu bıraktıktan sonra yeşil sahalardan uzak kalan Özil, "Gelecekte teknik direktör ya da sportif direktör olacak mısınız?" sorusuna yanıt verdi.

Özil, "Asla neler olacağını bilemezsiniz. Şu anda gidişattan memnunum. Henüz sıkılmadım ama birkaç yıl sonra işlerin nasıl olacağını göreceğiz" diye konuştu.

GOL VE ASİST SAYISINDA ÇİFT HANEYE ULAŞTI

Kariyerinde toplamda 645 maça çıkan Mesut, 114 gol ve 222 asistlik performans ortaya koydu. Yıldız oyuncu, birer Dünya Kupası, İspanya Ligi, İspanya Kral Kupası, İspanya Süper Kupası, Almanya Kupası ile 2 Community Shield ve 4 FA Cup zaferine imza attı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.