Mesut Özil'i resmen duyurdular: Futbola geri dönüyor!

Mesut Özil'i resmen duyurdular: Futbola geri dönüyor!

Bir yıl önce sürpriz bir kararla futbolu bırakan Mesut Özil için dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Eski Alman futbolcu, Süper Lig'in başarılı takımıyla futbola dönmeye hazırlanıyor. İşte Mesut Özil haberinin detayları...

Süper Lig'de Fenerbahçe ve Başakşehir formaları giyen dünyaca ünlü eski futbolcu Mesut Özil'in futbolu bırakmasının ardından tüm dikkatleri üstüne çekmişti. Birçok futbol otoritesi bunun erken bir karar olduğunu savunurken Mesut, kendisi açısından doğru bir karar olduğunu çünkü takımına istediği katkıyı veremediğini açıklamıştı. Gurbetçi oyuncu, yeniden futbola dönme kararı aldı ve Süper Lig'in Akdeniz ekibiyle bir görüşme gerçekleştirdi.

Mesut Özil

MESUT ÖZİL YENİDEN FUTBOLA DÖNÜYOR

Uzun yıllar üst düzey forma seviyede forma giyerek dünyanın en başarılı 10 numara oyuncuları arasında gösterilen Mesut Özil, futbola ilgi duyan herkesi sevindirecek bir karar aldı. Alman basınında yer alan habere göre; Mesut Özil, yeniden futbola dönmeyi düşünüyor. Mesut'un bu fikrine ailesinin de sıcak baktığı belirtilirken Süper Lig'in dikkat çeken ekibi devreye girdi.

Mesut Özil

ADANA DEMİRSPOR GÖRÜŞTÜ

Mesut Özil'in bu kararı almasının ardından birçok takım adeta onun için sıraya girdi. Mesut için çıkan haberin detaylarında, Adana Demirspor, bu haberin ardından kendisiyle bir görüşme gerçekleştirdi. Mesut Özil'de futbola dönmeyi tamamen kararlaştırdığı takdirde Süper Lig'de forma giyeceğini ve ilk tercihlerinden birinin de Adana Demirspor olacağını kendisiyle görüşen temsilcilere iletti.

Mesut Özil

SÜPER LİG RAKAMLARI

Mesut Özil, Süper Lig'de Fenerbahçe ve Başakşehir formalarıyla 36 kez sahaya çıktı. 35 yaşındaki eski oyuncu, bu mücadelelerde 8 gol ve 3 asist üretirken bunların tamamını Fenerbahçe forması giyerken gerçekleştirdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.