Mevcut Başkanlarla Yola Aynen Devam

Mevcut Başkanlarla Yola Aynen Devam

AK Parti Ankara 6’ncı Olağan İlçe Kongrelerinin ikinci haftası da geride kaldı. Çamlıdere, Bala ve Sincan’da yapılan kongrelerde mevcut ilçe başkanları güven tazeledi. Yeniden seçilen ilçe başkanları, partililere daha fazla çalışacaklarının sözünü verdi.

AK Parti Ankara ilçe teşkilatlarında 7 Eylül'de Kalecik'te başlayan 6. Olağan Kongre sürecinin ikinci haftası da geride kaldı. Geçtiğimiz hafta sırasıyla Çamlıdere, Bala ve Sincan’da yapılan kongrelerde de mevcut ilçe başkanları ile devam kararı alındı. 

DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIZ

15 Eylül’de Çamlıdere’de yapılan ilçe teşkilat seçiminde AK Parti Çamlıdere İlçe Başkanı Hüseyin Civelek, yeniden başkanlığa seçildi. Güven tazeleyen Civelek,teşkilatına teşekkür ederek, referandumda alınan yüzde 84.4 oranındaki oyun Ankara’nın en yüksek oyu olduğunu belirtti ve bundan sonra daha fazla çalışacaklarını söyledi. Kongreye, AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Ankara milletvekillerinden Murat Alparslan, Emrullah İşler, Nevzat Ceylan, Aydın Ünal, Ahmet İyimaya, Ahmet Gündoğdu ile AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı ve çok sayıda partili katıldı.

KARACA İLE DEVAM KARARI

AK Parti Bala 6. Olağan İlçe Kongresi'nde de mevcut ilçe başkanı İbrahim Karaca yeniden seçildi. Güven tazeleyen Karaca, bundan sonra daha fazla çalışacaklarını söyledi. Kongreye, TBMM İdari Amiri Ahmet Gündoğdu, AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, AK Parti Ankara Milletvekilleri Ali İhsan Arslan ve Murat Alparslan, AK Parti Sivas Milletvekili Selim Dursun, Bala Belediye Başkanı Arif Kaplan ile ilçe başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve partililer katıldı

SİNCAN DA DEVAM DEDİ

17 Eylül’de Sincan’da yapılan ilçe başkanlığı seçiminde ise mevcut başkan Fatih Omaç tek listeyle girdiği kongreden yeniden ilçe başkanı olarak çıktı. Kongreye, AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, TBMM İdare Amiri ve Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, Ankara Milletvekilleri Emrullah İşler ve Murat Alparslan, AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı ve İl Yöneticileri, Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, belediye başkanları ve ilçe başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, MHP Sincan İlçe Başkanı Altuğ Barış Doğan ve Sincan Belediyesi Meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

5 KASIM'DA ELMADAĞ İLE BİTECEK

Diğer olağan kongre tarihleri ise şöyle: 22 Eylül Ayaş, 23 Eylül Çubuk, 23 Eylül Akyurt, 24 Eylül Mamak, 27 Eylül Beypazarı, 30 Eylül Kızılcahamam, 30 Eylül Altındağ, 1 Ekim Etimesgut, 9 Ekim Nallıhan, 14 Ekim Çankaya, 15 Ekim Keçiören, 21 Ekim Yenimahalle, 22 Ekim Pursaklar, 23 Ekim Güdül, 28 Ekim Şereflikoçhisar, 28 Ekim Gölbaşı, 4 Kasım Evren, 5 Kasım Elmadağ.  

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.