MHP Ankara İl Başkanı Baştuğ’dan ilk demeç

MHP Ankara İl Başkanı Baştuğ’dan ilk demeç

MHP’de Fatih Çetinkaya’nın yerine Ankara İl Başkanlığı görevine gelen Turgay Baştuğ, ilk açıklamasını gazetemize yaptı. Baştuğ, İYİ Parti için ‘‘Bizden oy devşiremezler, çünkü oradakiler millet nezdinde kredisini tüketti’’ dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) çiçeği burnundaki Ankara İl Başkanı Turgay  Baştuğ, göreve gelmesinin ardından ilk kez gazetemize konuştu. Turgay Baştuğ, MHP Ankara İl Başkanlığı görevini 7 sene yürüttükten sonra görevi bırakan Fatih Çetinkaya'ya teşekkür ederek, "Fatih başkanımızdan bayrağı tertemiz bir şekilde devraldık" dedi. 

GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

MHP olarak Ankara'da büyük bir başarıya imza atmak için gece-gündüz demeden çalışacaklarını belirten İl Başkanı Turgay Baştuğ, "8 Ekim'de devraldığımız görevi layıkıyla yerine getireceğiz. Ankara'da her vatandaşımıza ulaşarak 2019'un mart ayında yapılacak yerel seçimlerde başarı adına ne yapılması gerekiyorsa gece-gündüz demeden çalışarak bunu yapmak istiyoruz. Hazırlıklarımız yakında başlatacağız.  Şuanda Ankara'da iki tane MHP'li belediye var; ancak amacımız Büyükşehir'i ve 25 ilçe belediyeyi kazanmak. Bu süreçte biz diğer partilerin yaptığına değil biz kendi yaptığımıza bakacağız" diye konuştu.     

"BİZDE ESKİ-YENİ YOKTUR"

MHP Ankara Eski İl Başkanı Fatih Çetinkaya'nın bilgi birikim ve tecrübesinden her zaman istifa etmek istediğini de belirten Turgay Baştuğ, "Fatih başkanımız görevi bıraktı ama bizde eski-yeni yok. O bizim ağabeyimiz. Fatih başkanımızın geçmişten gelen tecrübesinden faydalanarak bayrağı bir adım öne götürmeyi düşünüyoruz" şeklinde konuştu. 

22789029_494657344266954_6844532506157907769_n.jpg

HER ZAMAN DEVLET VE MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ

MHP'nin her zaman devlet ve milletin yanında olduğunu hatırlatan  İl Başkanı Baştuğ, "Biz ülkemizin, devletimizin bekası noktasında ne yapmamız gerekiyorsa bir karşılık beklemeden oradayız. Kim ne der, ne düşünür bizi ilgilendirmiyor. Biz her zaman milletimizin ve devletimizin yanındayız; çünkü Genel Başkanımız bize bunu böyle öğretti. Biliyorsunuz Genel Başkanımızın meşhur bir sözü var: Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben. Biz bu anlayışla yetiştik" ifadelerini kullandı. 

BAHÇELİ'NİN TAKDİRİ 

Göreve başlamasının ardından MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüştüğünü de aktaran İl Başkanı Turgay Baştuğ, "Genel Başkanımız bu kutlu yolda bana hayır duasında bulundu. Başarılı olmamızı istedi. Kongremiz tek adaylı olmuştu. Bu Genel Başkanımızın takdiriydi. İnşallah biz de Genel Başkanımızın güvenine zarar verecek faaliyetlerde bulunmayız.  Sayın Genel Başkanımızı burada temsil etme noktasında başarılı oluruz" dedi. 

İYİ'LER KREDİSİNİ TÜKETTİ

Yeni kurulan İYİ Parti'nin MHP'den oy devşireceği iddialarına karşı İl Başkanı Baştuğ şunları aktardı: "İYİ Parti'nin MHP'den oy devşireceğini düşünmüyoruz. Çünkü orada görev almış kişiler millet nezdinde kredisini tüketmiş kişilerdir." Baştuğ, Melih Gökçek'in istifa etmesi konusunda ise "Onların iç sorunu bizi ilgilendirmiyor" ifadelerini kullandı.  

GÖREVİ TERTEMİZ BİR ŞEKİLDE....

MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ ayrıca şunları söyledi: "Fatih başkanımız taşımış olduğu bayrağı kirletmeden, lekelemeden taşımış, bize şerefli bir şekilde teslim etmiştir. İnşallah biz de Fatih başkanım gibi bu bayrağı tertemiz bir şekilde taşıyıp, görevimizin bitmesinin ardından bizden sonraki dava arkadaşlarımıza tertemiz bir şekilde teslim etmek istiyoruz."  Baştuğ, madde bağımlığı konusunda ise Ankara Valiliği ve Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa çalışmaya hazır olduklarını aktardı.

TURGAY BAŞTUĞ KİMDİR?

MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, 1979 Kırıkkale doğumlu, evli ve 2 çocuk babası. Ülkü Ocakları’nın çeşitli kademelerinde görev yapan Baştuğ, 2005-2011 yılları arasında da Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. Baştuğ, MHP’nin 11. Olağan kurultayında MYK üyesi seçildi ve halen görevine devam ediyor.

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.