Mobilya’nın da Başkenti

Mobilya’nın da Başkenti

Uluslararası Modev Mobilya Ve Dekorasyon Fuarı, Siteler Mobilyası ile Ankara’nın Mobilya’nın da Başkenti olduğunu bir kez daha göstermek adına 43. kez ziyaretçisi ile buluşuyor.

 

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

A&A Fuarcılık Ltd.Şti. tarafından düzenlenecek olan fuarda Siteler mobilyaları ağırlıkla yer alacak. Fuara Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu, Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Esnaf ve Sanatkarları Odası, Ankara Döşemeciler Esnaf ve Sanatkarları Odası, Ankara Marangozlar Esnaf ve Sanatkarları Odası’nın yanı sıra birçok Kamu Kurum ve Kuruluşunun sponsorluğunda ve KOSGEB’in katılımcılara sağladığı destek ile 6 Nisan’da kapılarını açacak.

MOBİLYA VE DEKORASYON İHTİYACI

Fuar hakkında Habervaktim’e bilgi veren AA Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Arlı, “Türkiye’nin birçok ilinin yanı sıra, özellikle İran, Fas, Nijerya, Sudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Azerbaycan gibi birçok ülkeden gelen toptan ve perakende ziyaretçileri fuara yoğun ilgi gösteriyor. MODEV Fuarları, ziyaretçilerin mobilya ve dekorasyon konusunda ihtiyaç duydukları her şeyi bulabilecekleri, bütün ihtiyaçlara cevap verebilecek bir yelpazede düzenlendi. Açılacak fuarın, gerek katılımcı, gerek ziyaretçi, gerekse Ankara’mız ve ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim” dedi.

10 NİSAN AKŞAMINA KADAR SÜRECEK

6 Nisan’da Altınpark Anfa Expo Center Fuar Alanı’nda, birçok bakanlık, kamu kurum ve kuruluş üst düzey bürokrat ve yetkilileri, belediye, oda ve dernek başkanlarının katılımı ile 43. kez kapılarını açacak fuar, 10 Nisan akşamına kadar yurtiçi ve yurtdışından gelen toptan ve perakende müşterileri tarafından ziyaret edilebilecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.