Mourinho’dan yıldız atağı: Kadıköy için dev plan

Mourinho’dan yıldız atağı: Kadıköy için dev plan

Fenerbahçe, dünya çapında ses getirecek bir transfer için yeniden düğmeye bastı. Teknik direktör Jose Mourinho’nun özel isteğiyle Dusan Vlahovic ismi bir kez daha masada.

Fenerbahçe, dünya çapında ses getirecek bir transfer için yeniden düğmeye bastı. Teknik direktör Jose Mourinho’nun özel isteğiyle Dusan Vlahovic ismi bir kez daha masada. İtalyan devi Juventus’un bonservis bedelinde indirime gitmesi, Sarı-Lacivertliler için fırsat penceresi oluşturdu.

Tuttosport’un haberine göre, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, kadroya üst düzey bir santrfor takviyesi yapılmasını istedi. Mourinho’nun yönetime, Juventus’un yıldız ismi Dusan Vlahovic’i işaret ettiği ve oyuncuyla bizzat görüşerek projeyi anlattığı ileri sürüldü. Sarı-Lacivertli yönetim ise transfer için yeniden masaya oturdu.

JUVENTUS’TAN 5 MİLYON EUROLUK GERİ ADIM

Haberde dikkat çeken bir diğer detay ise Juventus’un Vlahovic’in bonservis bedelini 30 milyon eurodan 25 milyon euroya indirmesi oldu. İtalyan kulübü, Paris Saint-Germain’in golcüsü Kolo Muani’nin bonservisini alabilmek için Vlahovic’in satışına sıcak bakıyor. Bu durum, Fenerbahçe'nin elini güçlendiren önemli bir gelişme olarak öne çıkıyor.

KRİTİK DETAY: TAZMİNAT VE MAAŞ DENGESİ

Vlahovic’in menajeri Darko Ristic’in, olası bir sözleşme feshi durumunda 10 milyon euroluk bir tazminat talep ettiği iddia edildi. Öte yandan yıldız futbolcunun maaş beklentisinin yüksekliği, transferde en zorlu başlıklardan biri olarak değerlendiriliyor. Ancak Fenerbahçe’nin, Suudi Arabistan kulüpleri dışında bu düzeyde bir maaş ve proje taahhüdü sunabilen tek Avrupa kulübü olduğu vurgulanıyor.

KİRALAMA FORMÜLÜ MASADA, OYUNCU İSTEKLİ

Fenerbahçe cephesi, Vlahovic için kiralama seçeneğini de değerlendiriyor. Ancak bunun gerçekleşebilmesi için oyuncunun maaş beklentilerini aşağı çekmesi ve Juventus’la sözleşmesini uzatması gerekiyor. Tüm bu şartlara rağmen, 25 yaşındaki yıldızın Fenerbahçe seçeneğine giderek daha sıcak baktığı ve kamp dönemi yaklaşırken transfer sürecinin hız kazanabileceği konuşuluyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.