Müge Anlı'dan o ünlü oyuncuya uyarı! Dikkatli olsun

Müge Anlı'dan o ünlü oyuncuya uyarı! Dikkatli olsun

Her gün insanları ekran başına kilitleyen Müge Anlı'da yine ilginç bir olay yaşandı.15 yaşındaki kayıp oğulları Kaan Çam'ı bulmak için harekete geçen programın sunucusu Müge Anlı, bugün kamuoyunu şaşırtacak yeni detayları açıkladı.

Müge Anlı yine ilginç konularla ekran başına gelerek insanları ekran başına kilitlemeye devam ediyor. ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, geçtiğimiz günlerde yaşanan şaşırtıcı bir olay izleyicileri şaşkına çevirdi. 15 yaşındaki Kaan Çam'ın kayboluşu, sıra dışı sebeplerle gündeme oturdu.

MÜSLÜM GÜRSES HAYRANI

Geçtiğimiz hafta Tayfun ve Gamze 15 yaşındaki oğulları Kaan Çam'ı aramak için Müge Anlı'ya başvurdu. Arabesk müzik tutkunu olduğu bilinen Kaan'ın Müslüm Gürses hayranı olduğunu söyleyen aile, saçlarının önünden kesip bıyık yaptığını da söyledi. 8 gündür kayıp olan Kaan'a ulaşmak için Müge Anlı imkanlarını seferber etti.

BURSA'DA İLGİNÇ OLAY

Bursa'dan kaçan 15 yaşındaki Kaan Çam'ın sevgilisini aramak için İstanbul'a geldiği öğrenildi. Kaan, Müslüm Gürses'e benzemek için kendine bıyık takması nedeniyle sokaklarda dikkat çekiyordu. Stüdyoda herkesi şaşırtan bir telefon görüşmesi yaşandı. Bu görüşmede, bir görgü tanığı, kayıp olduğu düşünülen Kaan'ı Nişantaşı ve Beşiktaş bölgelerinde bir bankta otururken gördüğünü belirtti.

HENÜZ ULAŞILAMADI

Kaan, tanıklara sevgilisini aradığını ve onun nerede oturduğunu sorduğunu aktardı. Tanıklar, Kaan'ın sevgilisinin kim olduğunu merak ederek sordular. Kaan, elinde resmi olmadığını belirtti ve internet üzerinden Farah Zeynep Abdullah'ın resmini göstererek onun sevgilisi olduğunu söyledi. Bu durum karşısında görgü tanıkları, Kaan'ın aklının yerinde olmadığını düşünerek oradan ayrıldılar. Nişantaşı ve Şişli gibi semtlerde etraftakilere Farah Zeynep Abdullah'ın sevgilisi olduğunu söyleyerek dolaşan gence, henüz ulaşılamadığı öğrenildi.

MÜGE ANLI'DAN FARAH ZEYNEP ABDULLAH'A UYARI!

21 Nisan Pazar günü Bursa Osmangazi Altıparmak Mahallesinden kaybolan 15 yaşındaki Müslüm Gürses hayranı Kaan Çam'ın ailesi Müge Anlı'dan yardım istedi. Kaan Çam'ın İstanbul'a ünlü olma hayaliyle gittiği sonra kaybolduğu belirtildi. Kaan, tanıklara sevgilisinin ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah olduğunu söyleyince ortalık karıştı. Bunun üzerine birçok vatandaş Müge Anlı son bölümüne katılarak Çam'ın Beşiktaş ve Nişantaşı'nda ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ı aradığını söyledi. Müge Anlı ise Farah Zeynep Abdullah'a seslenerek "Kendisi nerede oturuyor bilmiyorum ama lütfen dikkatli olsun" uyarısında bulundu.

KAAN ÇAM KİMDİR?

Kaan Çam, hayatı, biyografisi merak ediliyor. Peki, Kaan Çam kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Müge Anlı Kaan Çam kimdir? İşte detaylar…

8 GÜNDÜR KAYIP

15 yaşındaki Kaan Çam 8 gündür kayıp. Müslüm Gürses hayranı olan Kaan Çam, Bursa'dan İstanbul'a ünlü olma hayaliyle gitti ve ortadan kayboldu. Yayına bağlanan bir adam, "Ben İstanbul Akaretler'de gördüm. Bize kız arkadaşı Farah Zeynep Abdullah'ı aradığını söyledi. Bıyıklarını beyaza boyamıştı. Biz akli dengesinde bir sorun olduğunu düşündük. Gri bir sırt çantası vardı. Kız arkadaşı olduğunu söyledi Farah Zeynep Abdullah'a nasıl ulaşacağını sordu. Biz kamera şakası yaptığını sandık. Ben konuşmasında biraz pelteklik hissettim" dedi. Kaan'ı gördüğünü söyleyen bir başka adam ise, "Ben burada kuaförlük yapıyorum. İlk başta bıyıkları dikkatimi çekti. Gördüğüm kadarıyla sağlığı yerindeydi. Bıyıkları komik duruyordu" ifadelerini kullandı. Sümeyra isimli bir kadın yayına bağlanarak, "Ben kızımla gezmeye gitmiştim. Kaan'ı 24 Nisan'da Ortaköy'de gördüm. Nişantaşı'na nasıl gideceğini sordu. Büyük olasılıkla yanında para yoktu. Açık renk pantolon ve bir kumaş pantolon vardı. Bıyıklarında beyazlıklar vardı. Ben başta tehlikeli biri sandım" diye konuştu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.