Muhtaç Annelere Hediye Pazarı

Muhtaç Annelere Hediye Pazarı

Ankara 1. Bölge Kamu Hastaneleri Birliği ve Türk Kızılay’ı Ankara Şubesince hediye pazarı açılışı yapıldı.

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde açılan ‘Şefkat Eli Hediye Pazarı’nda, maddi durumu yetersiz anneler, kendileri ve bebekleri için gereksinim duydukları malzemeleri ücretsiz temin edebiliyor. Şefkat Eli Hediye Pazarı'nda, bağışçılardan gelen kullanılmamış kıyafetler, bebek bezi, zıbın, şampuan, ıslak mendil, oyuncak, havlu gibi her türlü ürün, ihtiyaç sahiplerine teslim ediliyor.

PİLOT OLARAK UYGULANMAYA BAŞLANDI

Ankara 1. Bölge Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Fatma Meriç Yılmaz, hastanelerinde ilk kez böyle bir faaliyetin pilot olarak uygulanmaya başladığını, geri bildirimleri alındıktan sonra yaygınlaştırılmasının planlandığını söyledi. Yardımlaşmanın çok önemli bir erdem olduğunun altını çizen Yılmaz, bundan sonra da benzer çalışmalarda bulunacaklarını ifade etti.

MADDİ DESTEĞE İHTİYACI OLANLAR VAR

Yılmaz, Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çok sayıda doğumun gerçekleştirildiğini anlatarak, bu kişiler arasında maddi desteğe ihtiyacı olan kişilerin de bulunduğunu bildirdi. Yılmaz, servis sorumlusu hemşirelerin bu kişileri belirlediğini dile getirerek, "Sorumlu hemşiremiz tarafından tespit edilen kişiler, pazardan tüm ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.