Muhtar adayı olan ünlü mankenden şaşırtan karar

Muhtar adayı olan ünlü mankenden şaşırtan karar

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki Kaynartepe mahallesinden muhtar adayı olan ünlü manken Simurg Sarsılmaz şaşırtan bir karar aldı.

31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere 1 aylık bir süre kala dikkat çeken olaylar yaşanmaya devam ediyor. Diyarbakır'ın Kaynartepe mahallesinden muhtar adayı olan ünlü manken Simurg Sarsılmaz, şaşırtan bir karar aldı.

4 erkek adaya karşı yarışacak olan Sarsılmaz, adaylığının gündem olmasının ardından ölüm tehditleri aldığını söyledi. Simurg Sarsılmaz, adaylıktan çekildiğini duyurdu. Tehditler için suç duyurusuna bulunacağını söyleyen Sarsılmaz şu ifadeleri kullandı:

"PSİKOLOJİM ÇOK KÖTÜ, İLAÇLARLA AYAKTA DURABİLİYORUM"

"Ben doğup büyüdüğü mahalleye hizmet etmek için iyi niyetli bir şekilde adaylığımı açıkladım. Dün afiş çalışmalarını bitirip bugün çalışmalara başlayacaktım. Ancak çıkan haberler nedeniyle yüzlerce sahte hesaptan ölüm tehditleri aldım. Şu an psikolojim çok kötü, ilaçlarla ayakta durabiliyorum. Beni tehdit edenlerle ilgili yarın Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek suç duyurusunda bulunacağım."

Fotoğraflarının cinsel obje olarak kullanılmasından rahatsızlık duyduğunu belirten Sarsılmaz, "Bazı kişiler sosyal medya hesabıma girerek açık fotoğraflarımı paylaştılar. Bu fotoğraflar cinsel içerikli hakaretleri beraberinde getirdi. Bu benim moralimi oldukça fazla bozdu." dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.