Mustafa Keser genç şarkıcılara sert çıktı

Mustafa Keser genç şarkıcılara sert çıktı

Yıllardır hem ekranlarda, hem de müzik sektöründe tanınan isimlerden biri olan Mustafa Keser, yaptığı açıklamalarla yine gündem oldu. Akşam'dan Yasemin İlan ile röportaj yapan Keser'in genç şarkıcıları 'terbiyesizler' diyerek eleştirdi.

Yıllardır hem ekranlarda, hem de müzik sektöründe tanınan isimlerden biri olan Mustafa Keser, yaptığı açıklamalarla yine gündem oldu. Akşam'dan Yasemin İlan ile röportaj yapan Keser'in genç şarkıcıları 'terbiyesizler' diyerek eleştirip 'benden çok kazanıyorlar' diyerek isyan ettiği anlar dikkat çekti.

60'lı yılların ortasından beridir müzik sektöründe olan ve çalışmalarına yıllardır hız kesmeden devam eden Mustafa Keser, sayısız şarkının altına imza attı.

"TERBİYESİZ VE SAYGISIZLAR"

'Orhan Gencebay iyi bir müzisyendir ama iyi bir ses sanatçısı değildir. Müslüm Gürses Türkiye'nin en lezzetli seslerinden biridir ama hayatımda dinlemedim çünkü kötü okuyor.'

Ardından konuyu genç şarkıcılara getirdi ve çok rahatsız olduğundan bahsetti. Gençler için "terbiyesiz ve saygısızlar" diyen Mustafa Keser, ".Gidip ense köklerine iki sille çekeyim" sözleriyle dikkat çekti.

'Terbiyesiz ve saygısızca hareket ediyorlar. Gidip ense köklerine iki sille çekeyim, o kadar sinirleniyorum. Fotoğraf çekmek isteyen hayranlarına, ‘Şimdi olmaz daha sonra’ diyorlar.'

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.