Mustafa Üstündağ Mütevazi Telefonu İle Şaşırttı!

Mustafa Üstündağ Mütevazi Telefonu İle Şaşırttı!

Günümüzde astronomik fiyatlı telefonları almak için günler öncesinden kuyruklara giren insanların gözde olduğu bir dönemde, Üstündağ'ın tercih ettiği sade telefon ilgi çekici bir detay olarak ön plana çıkıyor.

Bu sezon Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Behçet rolüyle karşımıza çıkan ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ, eski model ve mütevazi bir telefon kullanmasıyla dikkat çekiyor. Günümüzde astronomik fiyatlı telefonları almak için günler öncesinden kuyruklara giren insanların gözde olduğu bir dönemde, Üstündağ'ın tercih ettiği sade telefon ilgi çekici bir detay olarak ön plana çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde "Emanet" filmiyle sinema salonlarında seyirciyle buluşan ünlü oyuncu, Birsen Altuntaş'ın YouTube kanalına da konuk oldu.

whatsapp-image-2024-04-15-at-22-52-15.jpeg

Online bir alışveriş sitesinden 1600 liraya aldığı telefonu dizi çekimlerinde de kullanan Mustafa Üstündağ, "Telefona o kadar yüksek paralar ödemek istemedim. Bu telefonu 1600 TL'ye aldım. Benim o kadar fonksiyonel bir telefona ihtiyacım yok. Ben bir yayıncı değilim. Bir telefonla bir şey çekip onu hemen montaj yapan birisi de değilim. Neden böyle bir telefon kullanmak zorunda kalayım? Benim kullandığım sadece WhatsApp ve sosyal medya... Ama mutlaka kullandığım bir tablet de var. Setten konum veya fotoğraf geliyor, onlara bakmak için kullanıyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.