Nara'dan Icardi'ye olay yorum!

Nara'dan Icardi'ye olay yorum!

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Mauro Icardi, sadece saha içinde değil, aynı zamanda eşi Wanda Nara'nın sürprizleriyle de gündemde. İşte detaylar...

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, son olarak Kasımpaşa maçında attığı goller ve kaçırdığı penaltıyla konuşulurken, eşi Wanda Nara da Instagram'dan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

haber1-005.jpg

"GERÇEK KARAKTER..."

Kasımpaşa karşılaşmasında attığı gollerle Galatasaray'ın zaferinde büyük rol oynayan Icardi, aynı zamanda kendi kalesine bir gol atarak dikkatleri üzerine çekmişti. Maç sonrası yaptığı Instagram paylaşımında "Gerçek karakter, bir hata yaptıktan sonra nasıl geri döndüğünde ortaya çıkar" notunu düşüren Icardi'ye eşi Wanda Nara'dan ilginç bir yanıt geldi.

haber3-001.jpg

NARA'NIN YORUMU OLAY OLDU

Wanda Nara, eşinin paylaşımının altına "O kadar cömertsin ki tüm kalelerde gol atıyorsun" notunu düşerek espri yapmasıyla sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

haber4.jpg

ICARDİ'YE ŞARKI YAZMIŞTI

Bu arada, Wanda Nara'nın bir süre önce şarkıcı olmaya karar verdiği ve Brezilya'da ilk şarkısını klip çekerek yayınladığı biliniyor. Ünlü model, "Doğum günümde Icardi'ye bir şarkı yazıp hediye ettim. Eğer isterse birlikte klip çekebiliriz" sözleriyle de dikkatleri üzerine çekmişti.

haber2-003.jpg

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.