Ndombele'ye şok teklif! "15 milyon yerine..."

Ndombele'ye şok teklif! "15 milyon yerine..."

Galatasaray'ın Fransız orta saha oyuncusu Tanguy Ndombele için Tottenham'dan gelen sürpriz teklif kulübü hareketlendirdi. İşte, ayrıntılar...

Tottenham, Ndombele'nin performansından memnun olmadığı için Galatasaray'a şaşırtıcı bir öneride bulundu. İngiliz ekibi, 15 milyon Euro olan satın alma opsiyonunu kullanmaktan vazgeçerek, Galatasaray'a sadece 5 milyon Euro karşılığında oyuncunun bonservisini vermeyi teklif etti.

Ndombele

Galatasaray yönetimi, bu teklife henüz kesin bir yanıt vermemiş durumda. Kulüp yetkilileri, Ndombele'nin performansının beklentilerin altında kalmasından ve fiziksel olarak beklenen seviyeye ulaşamamasından dolayı transfere soğuk bakıyor. Özellikle oyuncunun fazla kiloları ve son zamanlarda yedek kulübesinde hapsolmuş olması, Galatasaray'ın kararını etkileyen faktörler arasında.

Ndombele

Ndombele, bu sezon Galatasaray formasıyla 25 maçta görev alırken, sadece 656 dakika sahada kaldı ve 1 gol kaydetti. Ancak beklenen performansı gösteremeyen oyuncunun sözleşmesi, 2025 yılında Tottenham ile sona erecek.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.