Nihat Kahveci'den olay iddia: Süper Lig'de bir daha göremeyeceğiz

Nihat Kahveci'den olay iddia: Süper Lig'de bir daha göremeyeceğiz

Galatasaray'ın Adana Demirspor'u 3-0 mağlup ettiği maçı değerlendiren Nihat Kahveci, çarpıcı bir iddiada bulundu. Kahveci, "Süper Lig'de bir daha göremeyeceğiz" diyerek dikkat çeken ifadeler kullandı.

Süper Lig'de 34. haftanın açılış maçında Galatasaray, deplasmanda Adana Demirspor'u Hakim Ziyech, Kerem Demirbay ve Mauro Icardi'nin golleriyle 3-0 mağlup etti. Maç fazlasıyla en yakın rakibi Fenerbahçe'ye 7 puan fark atan Sarı Kırmızılıların performansını Nihat Kahveci değerlendirdi.

Nutspor YouTube kanalında açıklamalar yapan Kahveci, Süper Lig ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Kahveci, şöyle konuştu:

"ŞAMPİYONLUK TUŞUNU İLK MAÇINDAN AÇMIŞ"

"Ne maç izledik, Premier Lig havasında git gelli. Galatasaray'ı tebrik ederim, Adana Demirspor'u da ekstra tebrik ederim. Ofansif, keyifli bir maç oynadığı için tebrik ediyorum. Kazanan Galatasaray istediğini aldı. Galatasaray taraftarı yarın akşam mutlu şekilde derbiyi izleyecek.

Kerem Demirbay, kötü gol atmıyor. O nasıl bir dönüş, o nasıl bir bitiricilik. Icardi, sahada olsun olmasın. Icardi gol atmadan maç bitmiyor. Galatasaray, bugün şampiyonluk tuşunu açtı demem, 15/15 yapan bir takım sezonun ilk maçından tuşu açmış.

"SÜPER LİG'DE BİR DAHA GÖRMEYECEĞİZ"

Bol pozisyon vardı, inanılmaz kurtarışlar vardı, tempo vardı, heyecan vardı. İşte bu ya, futbol bu. Daha 4 tane maç var, alınacak 12 puan var. İçeride oynayacağı Fenerbahçe derbisi de var. Şuan 93 puanı var ya!

Bunu söylemek dile kolay, sahanın içinde başarmak alkışlanır. Ben, Galatasaray'ı alkışlıyorum. Böyle bir istatistiği bir daha Türkiye Süper Ligi'nde bence görmeyeceğiz arkadaşlar."

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.