Nihat Kahveci'den olay yorum: Mourinho çalımı başka bir çalım olur

Nihat Kahveci'den olay yorum: Mourinho çalımı başka bir çalım olur

Süper Lig'de adı hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş ile anılan Jose Mourinho ile ilgili Nihat Kahveci'den açıklama geldi. Kahveci, "Bu başka bir çalım olur" dedi.

Beşiktaş, Süper Lig'in 37. haftasında sahasında Hatayspor'u ağırladı. Dolmabahçe'deki maç 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Karşılaşmanın ardından Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel'in Jose Mourinho ile görüştüklerini açıklaması gündeme damga vurdu.

Adı hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş ile anılan Portekizli hocayla ilgili Nihat Kahveci, Nutspor YouTube kanalında açıklamalarda bulundu.

Nihat Kahveci, Jose Mourinho ile ilgili "Mourinho'nun hocalığı tartışılır mı? Bize katacağı değer sadece sahanın içindeki teknik direktörlüğü değil. Türkiye'nin reklamı, Türk futbolunun reklamı, İstanbul'un reklamı" dedi.

jose.jpg

Kahveci, "Mourinho'nun olduğu yerde söylediği her şey dünyanın her yerinde haber oluyor. Ben işin bu kısmına bakıyorum. Beşiktaş'a da Fenerbahçe'ye de gelirse hayırlı olsun, mutlu olurum. Bakalım kim alacak. Yine demek ki teknik direktörlük üzerinden çalımlar. Zidane çalımı mı, Mbappe çalımı mı, Ronaldinho çalımı mı? Bizi bekliyor. Bu başka bir çalım olur" ifadelerini kullandı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.