O özellik artık Android’e geliyor!

O özellik artık Android’e geliyor!

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulaması İnstagram’da sadece Iphone model telefonlarda bulunan sticker özelliği artık Android’e de geliyor.

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformu Instagram bir yeni özellikle daha gündemde. Son 10 yılda inanılmaz bir başarı gösteren ve git gide büyüyen Instagram yeni özellikler getirmeyi de ihmal etmiyor. İnstagram, sadece İphone cihazlarda bulunan sticker özelliklerini Android’e getirmek için çalışmalar yaptığını duyurdu.

HİKAYE KISMINDA OLACAK

Yapılan açıklamada resimlerden sticker oluşturma özelliğinin Android’e taşınması adına uğraştıkları bildirildi. Halihazırda İphone cihazlarda kullanılan bu özellik kullanıcıların sıkça tercih ettiği bir özellik olarak biliniyor. Android’e gelecek bu yeni özellik ile hikaye kısmında kullanıcılar sticker oluşturabilecek.

basliksiz-1-recovered.jpg

İPHONE’DE NASIL ÇALIŞIYOR?

İnstagram kullanıcılarının aslında sıkça kullandığı bu özellik ise şu şekilde çalışıyor; Araçlar kısmında bulunan özelliği bölümüne giriliyor. Ardından istenilen resim seçiliyor ve istenilen ana nesne seçiliyor. Sonrasında ekrana basılı tutulmasının ardından sistem otomatik olarak sticker tanımlıyor. Açıklanan yeni bilgiler ile beraber İnstagram bu özelliği Android’e taşıyacak.

Haber Merkezi/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.