O yıldız için üç büyükler devrede: Süper Lig’de transfer savaşı

O yıldız için üç büyükler devrede: Süper Lig’de transfer savaşı

Trendyol Süper Lig’in başlamasına sayılı günler kala transfer hareketliliği hız kazandı. İngiliz basını, Manchester United’ın tecrübeli stoperi Harry Maguire’ın Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın radarında olduğunu yazdı.

Trendyol Süper Lig’in başlamasına sayılı günler kala transfer hareketliliği hız kazandı. İngiliz basını, Manchester United’ın tecrübeli stoperi Harry Maguire’ın Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın radarında olduğunu yazdı. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Süper Lig’in üç büyük kulübü Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, transferde yine aynı ismin peşinde. İngiliz basınından Daily Mail, Manchester United formasını giyen İngiliz savunmacı Harry Maguire ile İstanbul devlerinin ilgilendiğini duyurdu.

Haberde, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 31 yaşındaki stoperin Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray tarafından yakından takip edildiği belirtildi. Maguire’ın transfer sürecinde Fransız ekipleri Monaco ve Marsilya da devrede.

DEV TRANSFERİN HİKÂYESİ

Harry Maguire, 2019 yılında Leicester City’den Manchester United’a 87 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuş ve bu rakamla "dünyanın en pahalı savunmacısı" unvanını elde etmişti. Transferin gerçekleştiği dönemde takımın başında Norveçli teknik adam Ole Gunnar Solskjaer bulunuyordu.

Kırmızı Şeytanlar ile bugüne dek 246 maça çıkan Maguire, 15 gol ve 8 asistlik katkı sağladı. Premier Lig'de son dönemde ilk 11 şansı bulmakta zorlanan deneyimli savunmacı için kariyerinde yeni bir sayfa açma zamanı gelmiş olabilir.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.