Öğretmenlerden Efendimize özel albüm

Öğretmenlerden Efendimize özel albüm

Keçiören'de görev yapan iki öğretmen 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle "En Büyük ve En Güzel Öğretmen" olarak gördükleri iki cihan peygamberi Hz. Muhammed anısına ‘Ey Nur-u Hüda’ adlı albüm çıkardı.

Keçiören'de görev yapan iki öğretmen 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle "En Büyük ve En Güzel Öğretmen" olarak gördükleri iki cihan peygamberi Hz. Muhammed anısına ‘Ey Nur-u Hüda’ adlı albüm çıkardı. Aynı zamanda ilahi sanatçısı olan iki öğretmen, Hz. Muhammed’i (SAV) ilahilerle anlattı. 

PEYGAMBER SEVGİSİNİ YÜREKLERE AŞILAMAK İÇİN

Gazetemize konu ile ilgili bilgi veren Mustafa Caymaz, "İngilizce Öğretmeni Yaşar Buyruk hocam ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde kâinatın en değerli öğretmeni olan Hz. Muhammed’e ‘Ey Nur-u Hüda’ albümünü yaptık.  Bu güzel albümü hiçbir destek almadan gerçekleştirdik. Peygamber sevgisini minik yüreklere aşılamak için bu albümü değerli buluyoruz. 200 öğrencimize farkındalık oluşturmak için ücretsiz bu albümü dağıttık" dedi.  

HZ. MUHAMMED'İ REHBER ALDIK

Aynı zamanda ünlü bir ilahi sanatçısı olan Mustafa Caymaz, “Yaratan Rabbinin adıyla oku’ ayetine binaen öğretici olarak bizler Hz. Muhammed’i biliyoruz. O’nu rehber aldığımız için böyle bir şey yapma gereğinde bulunduk" diye konuştu. 

81 İLDEN GELEN ÖĞRETMENLER ANKARA'DA AĞIRLANACAK

Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında  81 ilden gelecek kendi alanlarında başarılı  ve mesleğinde farkındalık oluşturan 329 öğretmeni, 3 gün boyunca Başkent'te ağırlayacak.  Bakanlığın Öğretmen ve Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünce oluşturulan ve aralarında akademisyenlerin de bulunduğu komisyon, Öğretmen Günü Kutlamaları kapsamında 81 ilin milli eğitim müdürlüklerince seçilen proje ve başarı hikayelerini inceleyecek. Mesleğinde fark oluşturan, üstün başarışı proje geliştiren, yetenekli öğrencileri topluma kazandıran öğretmenler onore edilecek. 

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.