Okan Buruk 2 yıldızı kara listeye aldı

Okan Buruk 2 yıldızı kara listeye aldı

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında sahasında Atakaş Hatayspor'u 1-0 mağlup eden Galatasaray, oynadığı futbolla eleştiri almıştı. Ligin bitimine kısa bir süre kala hata istemeyen teknik direktör Okan Buruk, flaş bir karar aldı. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray ile Atakaş Hatayspor kozlarını paylaştı. Sarı-kırmızılılar, sahadan 1-0 galip ayrılarak şampiyonluk yolunda hata yapmadı. Aslan'a galibiyeti getiren golü 12. dakikada Mauro Icardi kaydetti. Galatasaray bu sonuçla puanını 84'e yükselterek bitime 7 hafta kala liderliğini sürdürdü.

Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, Hatayspor karşılaşmasıyla üst üste 19. iç saha maçını kazanarak Mircea Lucescu'yu geride bıraktı ve yeni rekora imza attı. Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını koruyup haftayı 84 puanla tamamladı.

OYNANAN FUTBOL ENDİŞE YARATTI

Hatayspor galibiyeti yüzleri güldürdü, ancak ortaya konulan futbol sarı-kırmızılı camiada endişe yarattı. Sergilenen kötü oyun ise milli araya bağlandı. Okan Buruk ve ekibi tarafından Hatayspor maçında istenen performansın sergilenmemesinin en önemli sebebi olarak milli arada ritmin kaybolması gösterildi. Galatasaray daha önce de milli aralardan sonraki dönüşlerde sıkıntı yaşamıştı. Cimbom'da yine de bu olumsuz tabloya rağmen alınan galibiyet son derece değerli bulundu.

ZAHA VE ZIYECH KULÜBEYE

Milliyet'in haberine göre; Hatayspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan Zaha ve Ziyech'e olumsuz not verildi. Kasımpaşa maçında sonradan giren ve iyi oynayan iki yıldız, önceki akşam Hatayspor karşısında ise varlık gösteremedi. Teknik kadronun Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper'e dönüş yapacağı öğrenildi. Zaha ve Ziyech'in oyuna sonradan girerek etkili olmalarının hedefleneceği belirtildi.

Kaynak:Haber Merkezi/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.