“Okul taşıtı” kılığındaki minibüsten 35 kilo metamfetamin çıktı

“Okul taşıtı” kılığındaki minibüsten 35 kilo metamfetamin çıktı

Van’da polis ekipleri tarafından durdurulan ve üzerinde “Okul Taşıtı” yazısı bulunan minibüste yapılan aramada, 35 kilo 820 gram metamfetamin ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Van’da Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin titiz çalışması sonucu, okul servisi süsü verilmiş bir minibüs uyuşturucu sevkiyatı için kullanılırken yakalandı. Operasyonda çok miktarda metamfetamin ele geçirildi.

GİZLİ BÖLMELERE ZULALANMIŞ UYUŞTURUCU BULUNDU

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 18 Ekim’de Tuşba ilçesinde şüpheli bir minibüsü takibe aldı. Polis ekipleri tarafından durdurulan, üzerinde “Okul Taşıtı” yazısı bulunan araçta narkotik köpeği “Ayzek” ile yapılan detaylı aramada, gizli bölmelere zulalanmış 35 kilo 820 gram metamfetamin bulundu. Gözaltına alınan sürücü, emniyetteki işlemlerinin ardından “uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak” suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.