Olaylı maç sonrası 2 tutuklama!

Olaylı maç sonrası 2 tutuklama!

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olaylara ilişkin gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen 12 kişiden, sahaya ilk giren maskeli Hasan Çetinkaya ve korner direğiyle saldıran Engin Taşkın, tutuklandı.

Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçına ilişkin soruşturma devam ederken, yeni gelişmeler yaşandı. Buna göre, gözaltına alınan kişiler bu sabah adliyeye sevk edildi.

2 TARAFTAR TUTUKLANDI

Korner direğiyle futbolculara saldıran E.T. ile tribünden sahaya atlayan ilk taraftar olarak bilinen H.Ç. hakkında ise basit yaralamaya teşebbüs suçundan tutuklama kararı alındı.

"KENDİMİ SAVUNMAK İÇİN GARD ALDIM"

Sahaya atlayan ve hakkında tutuklama kararı verilen H.Ç'nin mahkemedeki savunmasında, "Almanya'da yaşıyorum. Maç için Trabzon'a geldim. Karşı takımın futbolcularının tahrik edici hareketleri nedeniyle bir an kendime hakim olamadım. Sahanın içine girdim. Futbolculara doğru koştum. Amacım onlara soyunma odasına gidin demekti. Sonra onların bana doğru koştuğunu görünce kendimi savunmak için gard aldım. Ancak ben kimseye vurmadım. Karşı taraftan darbe alarak yere düştüm. Yerdeyken de tekmelendim. Sahaya girdiğim için pişmanım. Sonrasında asıl mağdur ben oldum." dediği öğrenildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.