Bakan Tunç olaylı maçla ilgili açıklama yaptı: "Soruşturma yok"

Bakan Tunç olaylı maçla ilgili açıklama yaptı: "Soruşturma yok"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Fenerbahçe’nin açıklamalarına ilişkin sorulan sorulara “Yanlış anlaşılma olmuş. Futbolcularla ilgili bir soruşturma yok” dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta yaşanan olaylara ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç'un verdiği bilgilere göre, olaylarla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 38 kişinin kimlikleri belirlendi ve 12 kişi gözaltına alındı. Ancak Bakan Tunç, bu olayların futbolcularla ilgili olmadığını vurgulayarak, şu an için herhangi bir futbolcuyla ilgili soruşturma olmadığını belirtti.

foto2-002.jpg

"KABUL EDİLEMEZ"

Adalet Bakanı, spor sahalarında yaşanan bu tür olayların kabul edilemez olduğunu ve adli soruşturmanın hemen başlatıldığını ifade etti. Bakan Tunç, kamera görüntülerinin incelenerek olaylara karışanların tespit edileceğini ve gereken adımların atılacağını söyledi. Ayrıca, bu tür olayların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.

foto3-001.jpg

FUTBOLCULARA SORUŞTURMA YOK

Fenerbahçe'nin konuya ilişkin açıklamalarıyla ilgili olarak ise Bakan Tunç, futbolculara yönelik herhangi bir soruşturmanın olmadığını ve ortada yanlış bir anlamanın olduğunu belirtti. Sosyal medyadaki paylaşımların bu yanlış anlamaya sebep olduğunu ifade eden Bakan Tunç, konunun doğru anlaşılması gerektiğini vurguladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.