Örnek Çalışma Şehit Yakınları Ve Gazilere Ücretsiz Dil Kursu

Örnek Çalışma Şehit Yakınları Ve Gazilere Ücretsiz Dil Kursu

Türkiye Kamu Sen Şehit Yakınları ve Gaziler Komisyonu örnek bir çalışma yaparak şehit yakınları ve gazilere ücretsiz dil eğitimi veriyor.

ADEM GÜRSOY - HABERVAKTİM

Türkiye Kamu Sen şehit Yakınları ve Gaziler Komisyonu Başkanı Gazi Abdullah Gazioğlu, yaptığı açıklamayla şehit yakınları ve gazilere ücretsiz Arapça ve İngilizce kursu verileceği müjdesini verdi. İngiliz Kültür ve JV Robert Dil Okulları ile Türkiye Kamu-Sen Şehit Yakınları ve Gaziler Komisyonu’nun yaptığı protokol çerçevesinde sözü edilen kurstan şehit eşi, çocukları, kardeşi, muharip gaziler, malul gazi kendisi, eşi ve çocukları ücretsiz olarak faydalanacak. Eğitim 5 ay sürecek.

BİZE DÜŞEN GERİDEKİLERE SAHİP ÇIKMAK

Başkan Gazi Abdullah Gazioğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Komisyon olarak "her işin başı eğitim" düsturu çerçevesinde geçtiğimiz aylarda belli bir kontenjan ile özel temel lise ve kursa kayıt yaptırmış sizlerin bu konuda ki isteklerini karşılamaya gayret etmiştik. Askerimiz, polisimiz; Doğu ve Güneydoğu’da şehit olup, al bayrağa sarılı gelirken geride bıraktıklarına sahip çıkmak en temel görevimiz olmalı. Kolunu bacanağını veren kahraman yiğitlerimize destek olmak en zaruri vazifemiz olmalı.”

ŞEHİT VE GAZİLERE BORÇLUYUZ

Gazioğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “İngiliz Kültür ve JV Robert Dil Okulları kurucu müdürü Savaş Arslan, kontenjan konusunda bizlere yardımcı olacağını dile getirdi. Arslan, ayrıca ‘bizlerin şehit ve gaziye borcumuz var, onlara ne yapsak azdır’ diyerek teveccühünü dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.