Osayi Samuel'i bayıltmışlar Livakovic'i kanlar içinde bırakmışlar! Fenerbahçe'de isyan!

Osayi Samuel'i bayıltmışlar Livakovic'i kanlar içinde bırakmışlar! Fenerbahçe'de isyan!

Osayi Samuel, Oosterwolde, İrfan Can Eğribayat'ın PFDK'ya sevk edilmesinin ardından Ahmet Konanç, 'Mevzu Fenerbahçe' programında TFF hakkında çok sert ifadeler kullandı.

İsmail Kartal maçtan sonra asıl olaylar koridorlarda oldu dedi, koridorda yaşanan olayların videoları çıkmadı, verilmedi. Osayi Samuel'i merdivenlerden itip kafasını duvara vurup, bayılttılar. Sahanın ortasında Osayi'nin üstüne gelindi o da kendini korudu ama oyuncu PFDK'ya sevk edildi. Asla devam ettirilmeyecek maç devam ettirildi, bu olaylar ve bu sevkler Halil Umut Meler'in yüzünden oldu.

1-007.jpg

İŞTE PFDK'YA SEVK EDİLEN FUTBOLCULARIN CEZALARI

Osayi Samuel kavga, Oosterwolde kavga ve sportmenliğe aykırı hareket, Osoterwolde kavga ve sportmenliğe aykırı hareketten sevk edildi. Osayi'nin cezası 3 ila 5 maç, İrfan Can Eğribayat ve Oosterwolde 3 ila 5 maç ayrıca 1 ila 3 maç da ekstradan ceza alabilirler. Osayi Samuel zaten 4. sarısını aldığı için Adana Demirspor maçında yok. Bu futbolcular canını korudu diye nasıl PFDK'ya sevk edilir anlamak mümkün değil. İşini yapamayan adamlar yüzünden Fenerbahçe ceza alamaz.

FENERBAHÇE'NİN 1 MAÇA BİLE TAHAMMÜLÜ YOK

Trabzonspor koridordaki görüntüleri sakladı ve Fenerbahçeli futbolcular PFDK'ya sevk edildi. Türk futbolunda adalet kırıntısı bitmiştir. Osayi'nin bayıltıldı, Livakovic'in yüzü kan içinde kaldı bunların bir cezası olmayacak mı? 12. ve 13. maddede indirim cezaları var, oyuncular 1 maç ceza alabilir ama Fenerbahçe'nin 1 maç ceza almaya bile tahammülü yok.

2-004.jpg

DZEKO MERT HAKAN VE TADİC ALİ KOÇ'LA GÖRÜŞTÜ

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç futbolculara Süper Kupa finaline gitmiyoruz dedi. Fenerbahçe Süper Kupa maçına çıkmazsa gelecek sezon Süper Kupa maçına çıkmaya hak kazansa bile çıkamayacak. Fenerbahçe Olympiakos maçı için bir hayli rahatlamış olacak. Fenerbahçe'de Dzeko, Tadic, Mert Hakan Yandaş başkana genel bir bilgi verdi. Kaptanlar daha güçlü ve kenetlendiklerini başkana bildirdiler.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.