Osimhen iddialarına sert yanıt: "Teklif yapılmadı"

Osimhen iddialarına sert yanıt: "Teklif yapılmadı"

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Victor Osimhen için Fenerbahçe'nin devreye girdiği iddiası büyük yankı uyandırmıştı. Sarı-lacivertli kulüpten gece saatlerinde konuya dair net bir açıklama geldi.

Galatasaray’da sergilediği etkileyici performansla sezonun yıldızları arasına adını yazdıran Victor Osimhen için gündeme gelen Fenerbahçe iddiası futbol kamuoyunu hareketlendirdi. TV100'ün haberine göre, sarı-lacivertliler hem Napoli’ye teklif yaptı hem de Nijeryalı yıldızla temas kurdu.

“FENERBAHÇE, MAAŞTA GALATASARAY’I GERİDE BIRAKTI”

Haberde, Fenerbahçe’nin Osimhen’e Galatasaray’ın sunduğu maaştan daha yüksek bir ücret teklif etmeye hazır olduğu ileri sürüldü. Bu gelişme, iki ezeli rakip arasında olası bir transfer savaşının fitilini ateşledi.

FENERBAHÇE: “BÖYLE BİR GÖRÜŞME OLMAMIŞTIR”

İddiaların kısa sürede gündeme oturmasının ardından Fenerbahçe Kulübü gece saatlerinde resmi bir açıklama yayınladı. Açıklamada, Victor Osimhen ile ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı vurgulanarak, "Kulübümüzün ne oyuncu ne de kulübü Napoli ile herhangi bir teması olmamıştır. Bu tür gerçek dışı haberlerin kamuoyunu yanıltmaktan başka bir amacı yoktur," denildi.

OSIMHEN, GALATASARAY’DA TARİH YAZDI

Bu sezon sarı-kırmızılı formayla tüm kulvarlarda 38 maça çıkan Victor Osimhen, 33 gol ve 8 asistlik skor katkısıyla Galatasaray'ın şampiyonluk yolundaki en önemli silahlarından biri oldu. Taraftarların sevgilisi haline gelen yıldız golcünün geleceği ise hâlâ netlik kazanmış değil.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.