Osimhen transferinde son viraj! Napoli’den sürpriz madde talebi
Galatasaray, Victor Osimhen transferi için Napoli’ye son teklifini sundu. İtalyan ekibi ise sözleşmeye Serie A’ya dönüşü engelleyen özel bir madde koydurmak istiyor. Nijeryalı yıldız ise kararını çoktan verdi.
Galatasaray, Victor Osimhen transferi için Napoli’ye son teklifini sundu. İtalyan ekibi ise sözleşmeye Serie A’ya dönüşü engelleyen özel bir madde koydurmak istiyor. Nijeryalı yıldız ise kararını çoktan verdi.
Galatasaray, Napoli forması giyen yıldız golcü Victor Osimhen için yürüttüğü transfer görüşmelerinde sona yaklaşırken, kulübe 40 milyon euro peşin, kalan 35 milyon euroyu da iki taksitle ödeme teklifinde bulundu. Ayrıca banka teminatı da sunularak Napoli’nin mali güvenlik talebi karşılandı.
NAPOLİ'DEN SÜRPRİZ ŞART: "SERİE A'YA DÖNMESİN" MADDESİ
İtalyan basınına göre Napoli, Osimhen'in Galatasaray’a transferi durumunda 3 yıl boyunca Serie A’ya geri dönmemesi yönünde sözleşmeye özel bir madde eklenmesini istiyor. Bu talebin, Osimhen’in olası rakip takımlarda boy göstermesini engellemek amacıyla gündeme geldiği ifade ediliyor.
Haberde yer alan bir diğer dikkat çekici detay ise, Osimhen’in Napoli Başkanı Aurelio de Laurentiis ile yaptığı özel görüşme oldu. Nijeryalı yıldızın bu görüşmede, "Galatasaray dışında başka bir seçeneğim yok" diyerek kararını net şekilde ortaya koyduğu belirtildi.
Sarı-kırmızılı yönetim, sunduğu teklifin ardından Napoli’den gelecek cevaba odaklandı. Eğer İtalyan kulübü teklifi kabul ederse, Galatasaray yaz transfer döneminin en büyük bombasını patlatmış olacak.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.