Osmanlı Halk Pazarı'nda ŞENLİK KAPISI

Osmanlı Halk Pazarı'nda ŞENLİK KAPISI

Osmanlı Halk Pazarı Esnafları Yapı Kooperatif  Başkanı Kasım Öz gazetemize konuştu. Başkan Öz: Çarşıya ait olan otopark üzerinde halkın hoş vakit geçirmesi için Ramazan etkinliği düzenlediklerini açıkladı.

Gençlik Parkındaki Ortamı Keçiören'e Taşıdık

Ramazan etkinliği kapsamında kendi arsalarında bulunan otoparkı, halkın güzel vakit geçirmesi için etkinlik alanına çeviren Osmanlı Halk Pazarı yüzleri güldürüyor. Çevre halkı ve Müşterileri için, lunapark ve çoçuk oyun gruplarıyla Keçiören halkına Ramazan vesilesiyle bir şenlik kapısı açtıklarını belirten Öz: "Tüm halkımızı bekliyoruz, bire bir olmasa da gençlik parkındaki ortamı bir nebze Keçiören'de hissettirecek  bu imkanı halkımıza sunmuş bulunmaktayız." dedi. Etkinlik kapsamında gelecek olan ziyaretçilerin, getirdikleri 3 deveyle de fotoğraf çektirebilecekleri ve develerle tur atabilme imkanının da olduğunu dile getirdi.

dsc_0415.jpg

200'e Yakın Esnafla Hizmetinizdeyiz

Başkan Öz, "Bayram alışverişi için tüm halkımızı çarşımıza davet ediyorum. Ramazan dolayısıyla sabah saat 9:00'dan akşam 23.00'a kadar açığız. Perdeden züccaciyeye, giyimden ayakkabıya, çocuk giyimden, oyuncağa varıncaya kadar, bir ailenin ihtiyacı olan her şeyi buradan tedarik edebileceği bir çarşımızdır. Çarşımızdaki esnafımız hem ürün çeşidi, hem kalite ve fiyat konusunda iddialı olduğunu beyan etmektedir. Yangından önceki konumumuzu yangından sonra yapılan yeni yüzüyle aynı şekilde sürdürmekteyiz. Keçiören ve diğer ilçelerden gelecek olan halkımızı ağırlamaya hazır bir şekilde bekliyoruz." dedi.

Avm'lerden daha iddialıyız

Osmanlı Halk Pazarı'nın yeni yüzünün hem yaz hem kış koşullarına uygun olduğunu, eskisinden daha rahat ve nezih bir ortamda, daha güzel bir şekilde faaliyetlerine devam etmekte olduğunu söyleyen Öz, "Alışveriş merkezlerine bakarak, çeşit ve kalite yönünden daha iddialıyız. Müşterilerimizi yeniden Osmanlı Halk pazarında alışveriş yapmaya davet ediyoruz. Onlarla yeniden bir arada olmaktan mutluluk duyacağımızı, memnuniyet duyacağımızı belirtmekten zevk alırız. Bu konuda bütün esnafımız adına hem halkımızın, hem müşterilerimizin bütün Türk milletinin Ramazan Ayı'nı ve Ramazan Bayramı'nı şimdiden tebrik ediyorum." dedi.

Hareketlilik Bekliyoruz

Önümüzde ki günlerde Ramazan Bayramı dolayısıyla hareketlilik beklediklerini ifade eden Öz, bayram alışverişinin canlı geçeceğini, Osmanlı Halk Pazarına metronun da açılmasıyla ulaşımın daha da kolaylaştığını, ulaşım açısından merkezi yerde olduklarını ve gelen müşterileri için otopark sorunu olmadığını dile getirdi. Yangından sonra, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in ilgi ve alâkalarıyla, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın ise destekleriyle bu konuma geldiklerini belirten Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Keçiören Belediye Başkanı'nın ilgi ve alâkalarını hâlen devam ettirdiklerini, çarşıları ve esnafları adına kendilerine müteşekkir olduklarını söyledi.

Çevre İllere de Hizmet Veriyoruz

Keçiören halkına ekonomik olarak bir katkıda bulunmayı kendimize hedef olarak koyduk diyen Öz, Osmanlı Halk pazarının mevcudiyeti, halkımızın günlük ihtiyaçlarını karşıladığı gibi çevre esnafımıza ve ulaşım sektöründeki esnaflarımıza ciddi anlamda katkıda bulunmaktadır. Metronun katkısını son durak olarak şu an ciddi bir manâda göremediklerini dile getiren Öz, beklentilerinin metronun tam faaliyete geçtiğinde, Osmanlı Halk pazarının da aynı canlılığı yakalayacağı yönünde ümitleri olduğunu dile getirdi.

Böyle iş yerlerinin çoğalmakta olması, ekonominin canlılığına işaret ettiğini belirten Öz, bu iş yerlerinin doğru yerlerde doğru bir şekilde işletilmesi, yapılan yatırımların karşılığını bulacak yerlerde konumlandırılması arzumuzdur." dedi. Ankara'nın çevre illerine de hizmet verdiklerine inanan Öz, "Bütün müşterilerimizle yakın diyalog halinde olduğumuzdan, Ankara'nın dört bir yanından ve Ankara'nın çevre illerinden günü birlik alışveriş yapmaya gelen müşterilerimiz olduğunu görmekteyiz."dedi.

Karşılıklı Güven Ortamımız Var

Çarşı olarak diğer günü birlik açılan çarşılardan rahatsız olmadıklarını vurgulayan Öz, "Çeşidimiz, kalitemiz, her zaman için buradaki ekonomik yapılanmanın kat ve kat üstündedir. Müşterilerimizle 30 yıla dayanan bir hukukumuz bulunmaktadır. Esnafımız ve müşterimiz birbirini tanımakta karşılıklı güven ortamımız bulunmaktadır."dedi.

Emrah Özcan / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.