Oto bakım servisinde kahreden olay: 2 kişi ölü bulundu

Oto bakım servisinde kahreden olay: 2 kişi ölü bulundu

Ordu’nun Ünye ilçesinde bir oto bakım servisinde yaşanan olay, ilçeyi yasa boğdu. Serviste çalışan genç bir usta ile yanında bulunan arkadaşının cansız bedeni sabah saatlerinde bulundu.

Ordu’nun Ünye ilçesinde bir oto bakım servisinde yaşanan olay, ilçeyi yasa boğdu. Serviste çalışan genç bir usta ile yanında bulunan arkadaşının cansız bedeni sabah saatlerinde bulundu. İlk incelemeler, olayın gaz sızıntısı nedeniyle meydana gelmiş olabileceğine işaret ediyor.

Olay, Irmak Caddesi üzerindeki araç motor bakım servisinde yaşandı. Sabah iş yerine gelen yakınları ve servis sahibi, kapıyı açtıklarında iki kişiyi yerde hareketsiz halde buldu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, 27 yaşındaki Oğuzhan Bölükbaş ile 24 yaşındaki Sami Güzel’in hayatını kaybettiği belirlendi. Hayatını kaybedenlerden Sami Güzel hakkında ailesi tarafından daha önce kayıp başvurusunda bulunulduğu öğrenildi. İki gencin, bir aracı tamir etmek amacıyla akşam saatlerinde servise geldikleri değerlendiriliyor.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasında, servis içerisindeki araçlardan birinin kontağının açık olduğu, tamir için bırakılan başka bir otomobilde ise gaz kaçağına dair bulgular tespit edildi. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından gençlerin cenazeleri, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Ünye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İş yeri sahibi Dursun Elveren, dükkânı açtıklarında yoğun gaz kokusu fark ettiklerini belirterek, “İçeri girdiğimizde iki kişiyi yerde hareketsiz halde gördük. Çok ağır bir manzaraydı” dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.