Oyuncu Gamze Özçelik kapandı, tesettüre girdi: İşte başörtülü hali

Oyuncu Gamze Özçelik kapandı, tesettüre girdi: İşte başörtülü hali

Oyuncu Gamze Özçelik kapanıp tesettür giydi. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ın yeğeni İbrahim Enes Duruay'ın başkanlığını yaptığı Hempa Çocuk Derneği'nin ödül törenine katılan Özçelik, burada ilk defa tesettürle görüntülendi. İşte başörtülü hali:

Ünlü oyuncu Gamze Özçelik kapandıtesettür giydi. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ın yeğeni ve geçtiğimiz seçimlerde AK Parti'nin en genç milletvekili adayları arasında yer alan İbrahim Enes Duruay'ın başkanlığını yaptığı Hempa Çocuk Derneği'nin ödül törenine katılan Özçelik, burada ilk defa başörtülü görüntülendi. 

Hempa Çocuk Derneğince, "Türkiye Çocuk Hakları ve Duyarlılık Ödülleri" töreninde çocuk hakları konusunda duyarlı haberlere imza atan medya ve STK temsilcilerine çeşitli ödüller takdim edildi.

Hempa Çocuk Derneği Başkanı İbrahim Enes Duruay, dünyanın dört bir yanında çocuklara daha güzel bir gelecek sunmak için duyarlılık gösteren medya mensupları ve kurumlara teşekkür etmek için ödül törenini düzenlediklerini söyledi.

İbrahim Enes Duruay kimdir? Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı AK Parti Fatih Duruay'ın yeğeni olan İbrahim Enes Duruay, 24 Haziran seçimlerinde AK Parti Ankara 1. bölgeden milletvekili aday adayı olan 18 yaşındaki lise öğrencisi olarak dikkat çekmişti. 

Hempa'nın töreninde "Öncü Sivil Toplum Kuruluşu" ödülünü Umuda Koşanlar Derneği (UMHD) adına oyuncu Gamze Özçelik aldı.

Gamze Özçelik burada ilk defa tesettürle görüntülendi.

Daha önce kapanmayı istediğini açıklamış bir isim olan Özçelik'in başörtülü hali hayli dikkat çekti. 

gam-2-son.jpg

KARDEŞİ DE KAPANMIŞTI

Son zamanlarda sosyal medya hesabından dini paylaşımlar yapmasıyla bilinen Gamze Özçelik'in kız kardeşi Meltem Özçelik de bir süre önce tesettüre girmesiyle medyada yer almıştı. 

karde.jpgBasında yer alan haber ve fotoğraflarda Meltem Özçelik, kardeşi Gamze Özçelik'in yanında haşema giyerek zikirmatiği elinden düşürmemişti.

Hatta iki kardeş bir ara plajda oturarak dua etmişti. 

Meltem Özçelik de kardeşi gibi oyuncu; 2015 yılında 'Kiralık Aşk' ve 'Çilek Kokusu' adlı dizilerde rol almıştı. 

 

Gazeteilksayfa.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum