Özgür Özel’e AKM çıkışında saldırı gerçekleşti: Durumu iyi
CHP Genel Başkanı Özgür Özel TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen anma töreninin ardından saldırıya uğradı.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenen anma töreninin ardından saldırıya uğradı. Saldırı sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.
DURUMU İYİ, PROGRAMA DEVAM EDİYOR
Anma töreni sonrası AKM’den ayrılan Özel kalabalığın arasındayken bir kişinin fiziki saldırısına maruz kaldı. Saldırgan olay yerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Saldırının ardından Özgür Özel korumaları eşliğinde güvenlik önlemleri altında bölgeden uzaklaştırıldı. Olay sırasında Özel’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
ERDOĞAN GEÇMİŞ OLSUN DEDİ
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Özel’i telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiğini açıkladı. Çelik, saldırının tüm yönleriyle aydınlatılması için sürecin yakından takip edildiğini belirtti.
Bir televizyon programında konuşan Çelik, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bugün İstanbul'da çirkin bir saldırıya uğrayan CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel'i telefonla arayarak geçmiş olsun temennilerini ifade etti” dedi.
Kaynak:gazeteilksayfa.com
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.