Park Lavaboları Bakımsız

Park Lavaboları Bakımsız

Çankaya’da Dikmen Vadisi içerisinde bulunan Büyükşehir Belediyesi denetimindeki Türkmenistan Parkı’nın lavaboları pislikten geçilmiyor. Bakımsız ve temizliği yapılmayan lavabolar kullanılamaz halde… Vatandaş bu duruma tepki gösteriyor.


ADEM GÜRSOY – HABERVAKTİM
Ankara’nın parklarında bulunan lavabolar pislikten geçilmiyor. Geçtiğimiz günlerde Kuzey Yıldızı Parkı’nın lavabolarındaki rezaleti gündeme getirmiştik. Şimdi de Dikmen Vadisi’nde bulunan Türkmenistan Parkı’nın lavaboları pislikten geçilmiyor. Ayrıca lavabolarda bulunan musluklar ve klozet hortumları çalışmıyor. Parkı ziyarete gelen vatandaşlar, duruma tepki gösterirken, yetkililerden söz konusu problemin bir an önce düzeltilmesini bekliyor.
SU HORTUMLARI KOPUK
Söz konusu parklarda bulunan lavabolar içerisindeki klozetlerin su hortumları kopmuş durumda. Bazı hortumlar ise çalışmıyor. Bu nedenle lavaboyu kullanmak isteyen vatandaşlar, su sıkıntısı yaşıyor.
LAVABOLAR TEMİZLENMİYOR
Söz konusu lavaboların temizliği ve bakımı ise yapılmıyor. Lavabo içerisinde bulunan plastik çöp kutuları sigara ile yakılmış ve ters dönmüş halde bulunuyor. Lavabo içerisindeki çöpler ise etrafa saçılmış durumda.

AYNALAR KIRIK
Lavabolar içerisinde bulunan aynalar ise kırılmış halde ve her an bulunduğu yerden düşme tehlikesi bulunuyor. Bu durum orayı kullanan vatandaşlar için tehlike teşkil ediyor.
BAŞIBOŞ KÖPEKLER CİRİT ATIYOR
Türkmenistan Parkı içerisinde ayrıca sahipsiz köpekler cirit atıyor. Vatandaşların yürüyüş yaptığı yürüyüş parkurunun yanında dolaşan köpekler oradan geçmek zorunda olan ziyaretçilerin korku yaşamalarına neden oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.