Patenle TEHLİKELİ YOLCULUK

Patenle TEHLİKELİ YOLCULUK

Trafik akışının yoğun olduğu noktalardan biri olan Ulus Atatürk Bulvarı'nda, patenli iki genç özel halk otobüsünün arkasından tutunarak canları pahasına tehlikeli bir şekilde yolculuk yaptı

Ulus'ta patenli iki genç, özel halk otobüsünün arkasına tutunarak canları pahasına tehlikeli bir şekilde yolculuk yaptı.
Trafik akışının yoğun olduğu noktalardan biri olan Ulus Atatürk Bulvarı'nda, patenli iki genç özel halk otobüsünün arkasından tutunarak hem kendilerinin hem de etraftakilerin canlarını hiçe saydı. Şoförün fark etmediği gençler, çevredeki araçların sürücülerinin uyarılarına da aldırmadılar. Yaptıkları tehlikeli yolculuğu umursamayan gençlerin rahat tavırları dikkatleri çekti. Gençlerin tehlikeli yolculuğu otobüsün durağa yanaşması ile sona erdi.

SÜRÜCÜLERE ZOR ANLAR YAŞATIYORLAR
Ankara'da son günlerde, kentin işlek caddelerine çıkan patenli gençler, trafiği tehlikeye sokuyor. Araçlar arasında yaptıkları ani hareketlerle hem kendilerinin hem de etraftakilerin canlarını hiçe sayarak, kazalara davetiye çıkarılıyor. Hızla yayılan patenle kayma modası, trafiği tehlikeye sokuyor. Heyecan yaşamak adına canlarını tehlikeye atan gençler, sürücülere zor anlar yaşatıyor.

SONUCU ÖLÜM OLABİLİR
Bütün tehlikelere rağmen işlek caddelere çıkan patenli gençleri sıkça farklı noktalarda gördüklerini belirten sürücü Kemal Duran, "Gençlerin paten kullanmasına bir şey diyemeyiz. Ancak benim bildiğim bunların alanları var. Gitsinler patenlerini orada sürsünler. Akıllarınca eğlenmek ve heyecan yaşamak için trafiğe çıkıyorlar. Hem kendilerinin hem de sürücülerin hayatlarını tehlikeye atıyorlar. Trafikte karşılaştığımızda uyarıyoruz. Ama umursamıyorlar. Birinin canının yanması mı gerekiyor. Gençlerimizden ricam kimseyi üzmesinler. Eğlenmek adına yaptıkları bu olayın sonucu ölüm olabilir." diye konuştu.    

 İBRAHİM ETHEM ÜNAL / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.