PKK, Esad’a Hizmet Ediyor

PKK, Esad’a Hizmet Ediyor

Habervaktim’e konuşan BBP Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hakkı Öznur, PKK ve derin sol örgütlerin yabancı istihbarat servislerinin kontrolünde olduğunu söyledi. PKK lideri Abdullah Öcalan’la Mihraç Ural arasındaki karanlık ilişkilere de dikkat çeken Öznur

 

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Son zamanlarda öldü mü, ölmedi mi tartışmalarının odak noktası olan Mihraç Ural hakkında BBP Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hakkı Öznur, önemli bilgiler verdi. PKK lideri Abdullah Öcalan’la Mihraç Ural arasındaki karanlık ilişkilere de dikkat çeken Öznur, her ikisinin BAAS rejimine hizmet ettiklerini aktardı. Mihraç Ural’ın Esad için çalıştığını belirten Öznur, Ural’ın Hatay’ı Suriye’ye bağlamak amacında olduğunu söyledi.

HATAY’I SURİYE’YE KATMAK İSTİYORLAR

Suriye casusu Mihraç Ural’ın geçmişten beri, Suriye istihbaratının elemanı olduğunu, tek amacının ‘Hatay’ı Suriye toprağı’ yapmak olduğunu belirten Hakkı Öznur, “Özellikle Hatay bölgesinde düzenlenen Firavun Esad’a destek veren toplantılarını, Lazkiye’de bulunan Mihraç Ural yaptı” dedi. Öznur, konuşmasında; PKK lideri Abdullah Öcalan’la Mihraç Ural arasındaki karanlık ilişkilere de dikkat çekerek her ikisinin BAAS rejimine hizmet ettiklerini aktardı. Öznur cümlelerine şöyle devam etti: “Suriye rejimi, hem Mihraç Ural ve örgütünü hem de PKK’nın uzantısı, PYD’yi Türkiye’ye karşı kullanmaktadır. Mihraç Ural’ın Suriye istihbaratıyla ilişkisinde başrolde Firavun Hafız Esad’ın kardeşi Cemil Esad vardı. Örgütün amacı, Hatay’ı Suriye’ye bağlamaktı. Zaten Suriye resmi ideolojisi de Hatay’ı Suriye toprağı olarak görüyor, hazırladıkları bazı haritalarda bunu açıkça gösteriyorlardı.”

ÖCALAN VE URAL ESAD’A ÇALIŞTILAR

“Cemil Esad hem terörist başı Öcalan’a hem de Kızıl Şebbiha Mihraç Ural’a Suriye’de büyük destek vermiştir. Eski ‘Acilcilerin’ liderlerinden Mihraç Ural ile terör örgütü PKK’nın lideri, Abdullah Öcalan arasında da çok derin ve karanlık ilişki vardır. Öcalan 19 yıl kaldığı Suriye’de Mihraç Ural’ın evinde kalmıştır. Her iki kızıl örgüt şefi de, direk Cemil Esad’a bağlı olarak çalışmışlardır. Bugün de PKK ve Ural’ın kurduğu örgüt, yine Beşar Esad rejiminin hizmetindedir. Esad yönetimi, bölücü, Derin-sol ve Nusayrici örgütlere destek vermeye devam ediyor”

ALEVİ VE NUSAYRİLERİ KIŞKIRTMAYA ÇALIŞIYOLAR

Esad’ın Türkiye’deki sol örgütlerin arkasında olduğunu belirten Hakkı Öznur, 2011 -2015   yılları  arasında  Adana,  Hatay  Mersin  vb. yerlerde düzenlenen Esad'a destek mitinglerinin arkasında  Suriye gizli servisi  vardır.  ‘Dünya Barış Günü’ ve 1 Mayıs mitingleri  ‘Esad'a destek’  gösterilerine dönüşmüştür. Bu organizasyonlar tamamen El Muhaberat ve Şebbiha'nın bir organizasyonudur. Arapça taşınan bazı pankartlarda başta Firavun Hafız Esad olmak üzere Beşar, Basil ve Mahir Esad'tan ‘Yüce kişiler’ olarak bahsedilmiştir. Bu organizasyonları dışarıdan organize edenler arasında Mihrac Ural vardır.

Esad'a bağlı Şebbiha milisleri Alevi ve Nusayrileri kışkırtmaya çalışmıştır. 

Şebbiha milisleri, Hatay'da "Suriye Alevilerinden sonra Türkiye Alevilerine sıra gelecek!" propagandasını yaymaya çalışıyor.  Mezhepçilik yapan bazı sol örgütler Adana, Mersin, İskenderun ve Hatay'da Şebbiha unsurlarıyla toplantılar  yapmıştır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.