PlayStation’da ayrılık! 27 yıllık efsane çalışanı ile yollar ayrıldı

PlayStation’da ayrılık! 27 yıllık efsane çalışanı ile yollar ayrıldı

Japon oyun devi Sony, 27 yıl boyunca şirkette önemli bir rol oynamış olan PlayStation'ın efsane çalışanlarından Connie Booth'a veda ediyor. Booth, uzun yıllar boyunca şirkette değerli katkılarda bulunmuş bir isim olarak tanınıyor.

Oyun sektörünün en ikonik isimlerinden biri olarak kabul edilen Connie Booth, uzun yıllar boyunca Sony şirketinde hizmet vermesinin ardından şirketten ayrılıyor. Bu haberi doğrulayan resmi bir açıklama olsa da henüz ayrıntılar sınırlı. Booth, PlayStation'ın başlangıcından itibaren Sony bünyesinde yer almış ve 100'den fazla oyunun geliştirilmesinde önemli bir rol üstlenmişti.

habericiii.jpg

Connie Booth'un ayrılışı, önce God of War ve Twisted Metal gibi serileri üreten David Jaffe tarafından duyuruldu. Jaffe, bu habere tepki göstererek ve hayal kırıklığını dile getirerek, Booth'un ayrılığının Sony'de gelecekteki önemli değişikliklerin bir göstergesi olabileceğini öne sürdü. Sony, Booth'un ayrılığını resmen doğruladı, ancak maalesef bu tecrübeli ismin ayrılığına ilişkin özel nedenler konusunda açıklama yapmadı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.