POCO F6 piyasayı sallamaya gelecek: Amiral gemileri kara kara düşünüyor

POCO F6 piyasayı sallamaya gelecek: Amiral gemileri kara kara düşünüyor

Çin’in dev teknoloji şirketlerinden Xiaomi’nin alt markası olan POCO, yeni modeliyle büyük ses getirecek gibi. BIS sertifikasında ortaya çıkan POCO F6, amiral gemilerini şimdiden tedirgin etti. İşte ayrıntılar…

Çinli şirket Xiaomi’nin alt markası olan ve Türkiye’de de oldukça talep göre POCO, yeni modeliyle ses getirecek gibi. Bir önceki modeli POCO F5 PRO ile amiral katili ünvanını yakalayan markanın, şimdi de yeni serisiyle piyasayı alt üst etmesi bekleniyor.

Amiral gemisi özellikleri ve uygun fiyatıyla ün yapmış F serisi şimdi de karşımız POCO F6 ile karşımıza çıktı. Peki, POCO F6 modelinin özellikleri nasıl olacak? İşte merak edilenenler…

haber1-001.jpg

POCO F6 MODELİNİN BEKLENEN ÖZELLİKLERİ

Hindistan’ın ülkeye yeni giriş yapan teknolojik aletlere verdiği BIS sertifikası, büyük bir sızıntıya neden oldu. Yeni model, 2311RK481 sertifikasyon numarasına sahip. Daha önce Redmi K70 Pro modeli 2311DRK48C sertifikasyon numarasına sahipti. Bu benzerlikle birlikte modelin, K70 Pro modelinin yeniden markalanmış olarak karşımıza çıkma ihtimalini ortaya çıkarıyor.

haber2-001.jpg

Redmi K70 Pro modeli, hem işlemci hem de ekran gibi alanlarda etkileyici özelliklere sahip. Özellikle POCO F5 modelinde orta-üst seviye bir işlemci tercih eden Xiaomi, F serisinde performansı artırmaya yönelik büyük adımlar attı. Redmi K70 Pro'nun özelliklerine göz atarsak, F6 modelinde Snapdragon 8 Gen 2 işlemcinin kullanılacağını görüyoruz. Tabii ki, K70 Pro modelinde Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisinin olması bekleniyor. Fakat POCO F6'nın uygun fiyatlı bir amiral gemisi olması düşünüldüğünde, Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle geleceği muhtemel.

Özellikle Xiaomi'nin POCO F serisinde bir önceki yılın amiral gemisi işlemcisini kullanması gelenek haline geldi.

Beklentilere göre, ekran tarafında POCO F6'nın özellikleri arasında FHD+ AMOLED ekran, 120Hz yenileme hızı ve HDR10+ desteği yer alacak.

Öte yandan, ön kameranın delikli bir tasarımla geleceği beklentiler arasında bulunuyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.