POCO’nun o modeli Türkiye’ye geliyor

POCO’nun o modeli Türkiye’ye geliyor

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi, POCO M6 Pro 4G modelini Türkiye’ye getirmeye hazırlanıyor. Etkinliğe sayılı günler kala POCO, yeni modelin özelliklerini açıkladı. İşte ayrıntılar…

Pazarın önde gelen akıllı telefon üreticilerinden POCO, 11 Ocak'ta gerçekleştireceği çevrimiçi etkinlikte heyecan verici bir duyuruya hazırlanıyor. Şirket, X6 serisi ve M6 Pro 4G modelini küresel olarak tanıtacak.

M6 Pro, etkileyici özellikleriyle dikkat çekiyor. Cihaz, 120 Hz AMOLED ekran, güçlü 12 GB LPDDR4X RAM ve geniş 512 GB UFS 2.2 depolama alanı ile donatılmış durumda. Ayrıca, 67W turboşarj destekli bataryası ve fotoğraf tutkunları için özel olarak tasarlanmış OIS destekli 64 MP üçlü kamera kurulumuyla öne çıkıyor.

Bu özellikler, kullanıcılara yüksek performans ve benzersiz fotoğraf deneyimi sunacak. Şirketin resmi tanıtım etkinliği öncesinde paylaşılan bu bilgiler, POCO'nun teknoloji tutkunlarını heyecanlandırdı.

poco-m6-4g.jpg

TÜRKİYE İÇİN GERİ SAYIM

Daha önce de onaylandığı gibi M6 Pro 4G’nin işlemci biriminde Helio G99-Ultra yonga seti yer alacak.

Yine kısa süre önce Amazon tarafından yayınlanan bazı verilerde telefonun kutudan Android 13 sürümüyle çıkacağı anlaşıldı. Ön tarafta ise 13 megapiksel ön kamera bizleri karşılayacak.

POCO M6 Pro, 11 Ocak’ta resmi olarak duyurulduktan kısa bir süre sonra Türkiye pazarında satışa sunulacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.