Polatlı Belediyesi kış hazırlığına erken başladı: Tam 300 ton alım yapacak

Polatlı Belediyesi kış hazırlığına erken başladı: Tam 300 ton alım yapacak

Ankara’da Polatlı Belediye Başkanlığı kış hazırlığına erken başladı. Mürsel Yıldızkaya yönetimindeki Belediye, 300 ton kömür alımı için ihaleye çıktı. Alınacak olan kömürlerin ihtiyaç sahiplerine dağıtılması bekleniyor.

Başkent Ankara’da Polatlı Belediye Başkanlığı kış hazırlığına erken başladı. Mürsel Yıldızkaya yönetimindeki Belediye, 300 ton kömür alımı için ihaleye çıktı.

Alınacak olan kömürlerin ihtiyaç sahiplerine dağıtılması bekleniyor.

Polatlı Belediyesi kömür alım ihalesi detayları şöyle:

  • Polatlı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce yayınlanan ilana göre, kuruma ihale ile 300 ton kömür alımı yapılacak.
  • İlgililer ihale için 31 Ağustos’a kadar teklif verebilecek.
  • İhale komisyonu bu tarihte, Belediye Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde toplanıp gelen teklifleri değerlendirerek, karara bağlayacak.
  • İhale şartnamesine göre, işi alacak olan yüklenici sözleşme imzalama tarihinden itibaren 90 takvim günü içinde kömürleri teslim etmek zorunda.
  • İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek. İstekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemeyecek.

polatli-belediyesi-ihale.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.