Polatlı Belediyesi yardımlarla vatandaşın yanında

Polatlı Belediyesi yardımlarla vatandaşın yanında

Polatlı Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşın yanında olmaya devam ediyor. Günlük yapılan yardımlarla ihtiyaç sahibi birçok vatandaşın sorunları çözülüyor.

Polatlı Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşın yanında olmaya devam ediyor. Günlük yapılan yardımlarla ihtiyaç sahibi birçok vatandaşın sorunları çözülüyor.

Günlük Sıcak Yemek yardımlarının yanı sıra Hilal Kart Projesi ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü envanterine kayıtlı binden fazla ailenin hesaplarına her ay düzenli olarak nakdi yardım yapılıyor. ‘Veren El Alan Eli Görmeden’ parolasıyla gerçekleştirilen Hilal Kart Projesi kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin istedikleri alışveriş noktalarından aylık olarak alışveriş yapabilmeleri sağlanıyor. Anlamlı proje ile vatandaşların yanı sıra küçük ve orta ölçekli esnaflara da destek olunuyor.

YAŞLI VE ENGELLİ VATANDAŞA HİZMET

İhtiyaçlarını karşılayamayacak durumda bulunan yaşlı ve engelli vatandaşlar ‘Sevgi Eli’ parolasıyla Polatlı Belediyesi ekiplerince evlerinde ziyaret edilerek; kuaför, banyo, tırnak kesimi ve cilt bakımı gibi ihtiyaçları karşılanıyor. Yatak yaraları özel ilaçlar ile tedavi edilen vatandaşların yastık kılıfları ve çarşafları Polatlı Belediyesi tarafından hediye edilerek değiştiriliyor. Evde Bakım Hizmetinden düzenli olarak yararlanan aileler anlamlı proje dolayısıyla Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Ekiplerine teşekkür ediyorlar.

ara21.jpg

HASTALAR UNUTULMUYOR

Evde Temizlik Hizmeti kapsamında evini temizleyemeyecek durumda bulunan, ihtiyaç sahibi, yaşlı ve engelli vatandaşların evlerinde ücretsiz olarak temizlik işlemi gerçekleştiren Polatlı Belediyesi Çölyak Hastalarını da unutmuyor. Çölyak hastaları için özel olarak hazırlanan yüzlerce glutensiz gıda paketi düzenli periyodlarla vatandaşlara teslim ediliyor. Tüm bu hizmetlerin yanı sıra kanser tedavisi gören vatandaşların Başkent Ankara’daki hastanelere ulaşımı da Polatlı Belediyesi tarafından sağlanıyor. Polatlı Belediyesi Ekipleri tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilen Sosyal Yardım hizmetlerinden yararlanmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşlar; 0312 622 66 60 numaralı telefon üzerinden veya Polatlı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne şahsen başvuru yapabilirler.

Haber Merkezi/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.