Pursaklar Basın Akademi’de güçlü final: Genç iletişimcilere medya eğitimi

Pursaklar Basın Akademi’de güçlü final: Genç iletişimcilere medya eğitimi

Pursaklar Belediyesi tarafından medya ve iletişim alanına ilgi duyan gençlere yönelik düzenlenen Basın Akademi, iki haftalık yoğun programın ardından tamamlandı. Akademi, katılımcılara hem teorik hem de pratik açıdan önemli kazanımlar sundu.

29 Kasım – 7 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen eğitimlerde gençler, basın ve medya dünyasının işleyişini yakından tanıdı. Haber kaynağına ulaşma yöntemleri, olaylara haberci bakış açısıyla yaklaşma, teknolojinin etkin kullanımı ve sosyal medyadaki güncel gelişmeler katılımcılara aktarıldı. Programın finali, A Haber Muhabiri/Yorumcusu Mehmet Karataş ile A Haber Spikeri/Moderatörü Merve Özkan’ın verdiği seminerlerle yapıldı.

BAŞKAN ÇETİN: ETİK VE SORUMLULUK BİLİNCİNİ ÖNEMSİYORUZ

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Basın Akademi ile yalnızca teknik bilgi değil, etik ve sorumluluk bilinci kazandırmayı hedeflediklerini belirterek, eğitimlere katılan gençlere teşekkür etti ve başarı dileklerini iletti.

İki hafta boyunca süren akademi sayesinde katılımcılar, medya sektörüne dair önemli bilgiler edinirken, uygulamalı çalışmalarla kendilerini geliştirme fırsatı buldu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.