Pursaklar Belediye Başkanı Çetin şehit ailelerle buluştu

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin şehit ailelerle buluştu

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Pursaklar Temsilciliği’nde şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Çarşıda pazarda esnafla, cadde de sokakta vatandaşlarla, görev alanlarında ve sahada çalışan belediye personellerini ziyaret eden Başkan Ertuğrul Çetin, bayramlaşma programı kapsamında, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

TEK TEK İLGİLENDİ

Başkan Ertuğrul Çetin, İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız ile birlikte Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Pursaklar Temsilciliği’ndeki programda gazi ve şehit aileleri ile tek tek ilgilenirken, geçmiş bayramlarını kutladı.

basliksiz-1.jpg

‘‘AİLELERİMİZLE VE GAZİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİK’’

Şehit aileleri ve gazilerle sürekli iletişim halinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; "Şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli ailelerimizle ve gazilerimizle bayramlaşma programında bir araya geldik. Aziz vatan uğruna toprağa düşen tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, hayırlı ve sağlıklı, uzun ömürler diliyorum. Tüm şehit ailelerimizin ve gazilerimizin geçmiş Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum“ dedi.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.