Pursaklar Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü bir araya getiriyor

Pursaklar Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü bir araya getiriyor

Pursaklar Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün etkin ve verimli bir şekilde çalışabilmeleri için iki müdürlüğü bir araya getiriyor.

Pursaklar Belediyesi, şehir içerisinde kalan ve çevre rahatsızlığına neden olan Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesine ve Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesini yeni yerlerine taşımak için çalışmalarına devam ediyor.

Yapımı devam eden yeni şantiye alanları ile hizmet kalitesini en üst noktaya çekeceklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Saray Merkez’de bulunan Temizlik İşleri Şantiyemizin ve Pursaklar Merkez’de bulunan Fen İşleri Şantiyemizin çevreye verdiği rahatsızlığın farkındaydık. İki şantiyemizi bir araya getirerek, hem verimliliği artırmak, hem de çok daha modern bir hizmet alanı oluşturmak adına başlattığımız inşaatımızda arkadaşlarımızla fikir alışverişi yaptık. Gelişen ve geliştikçe güzelleşen Pursaklar için durmadan çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Belediye ekipleri tarafından Kurusarı Mahallesinde devam eden inşaat çalışmalarını yakından takip eden Başkan Ertuğrul Çetin, çalışma arkadaşlarına kolaylıklar dileyerek gelinen son nokta hakkında bilgi aldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.