Pursaklar Belediyesi Ramazanı dolu dolu yaşıyor

Pursaklar Belediyesi Ramazanı dolu dolu yaşıyor

Pursaklar Belediyesi, misafir ettiği depremzede aileler ve çocuklar başta olmak üzere tüm vatandaşlara hitap eden ve eski ramazan gecelerini anımsatan Pursaklar’da Ramazan Etkinliklerine start verdi.

Pursaklar Belediyesi, Yaşam Merkezi’nde on bir ayın sultanı Ramazan ayında ilçede misafir ettiği depremzede aileler ve çocukları başta olmak üzere gencinden yaşlısına tüm yaş grubuna hitap eden, birçok programı içerisinde barındıran etkinlikleri Pursaklar halkı ile buluşturdu.

ara-007.jpg

UNUTULMAZ GÖSTERİLER DÜZENLİYORUZ

Ramazan programının açılış konuşmasını gerçekleştiren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Ramazan ayının huzurunu ve bereketini tüm vatandaşlarla birlikte yaşamaya başladık. İlçemizde misafir ettiğimiz depremzede ailelerimiz ve çocuklarımız gülsün, bugünleri güzel hatırlasınlar diye Pursaklar’da Ramazan etkinliklerimizle unutulmaz gösteriler düzenliyoruz. Etkinliklerimize katılan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Her akşam her yaşa hitap etmeye devam edecek olan programlarımıza tüm vatandaşlarımızı bekliyorum’’ dedi.

ara2-002.jpg

HER GÜN DOLU DOLU ETKİNLİKLER

Ramazan ayı boyunca; Hanım Evleri Standı, Ebru Standı, Cam Üfleme Sanatı, Kaligrafi Sanatı, Çömlek Sanatı, Tokat Baskısı, Ahşap Yakı, Kurabiye Süsleme, Taş Boyama, Hint Kınası, Minik Ressamlar Atölyesi, Yüz Boyama, Sihirli Kumlar Atölyeleri ve çocuk oyun grupları da her gün vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.