Pursaklar Belediyesi’nde uçurtma şenliği

Pursaklar Belediyesi’nde uçurtma şenliği

Geleceğin dünyasına yön verecek olan çocukların yetişmesi için eğitim veren Pursaklar Belediyesi’ne bağlı Bilim Pursaklar’da Veli-Öğrenci uçurtma etkinliği düzenlendi.

Pursaklar Belediyesi tarafından hizmete kazandırıldığı günden bu yana bilime, teknoloji her geçen gün daha çok ilginin arttığı Bilim Pursaklar Atölyelerinde eğitim gören çocuklara yönelik Veli-Öğrenci uçurma etkinliği düzenlendi.

GÖKYÜZÜ UÇURTMA İLE DONATILDI

Doğayla baş başa, temiz havada yapılan Uçurtma Şenliğinde çocuklar, öncelikle aileleri ile birlikte kendi tasarlayarak yaptıkları rengârenk uçurtmaları ile gökyüzünü donatarak, doyasıya eğlenme fırsatı buldu.

ar.jpg

‘‘GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZDIR’’

İlimle ve bilimle hemhal olan çocukların aileleri ve arkadaşları ile doyasıya eğlenmeleri için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Veli-Öğrenci uçurtma etkinliği ile çocuklarımız, bazı şeylerin zor olmadığını görsünler ve biraz çaba harcasınlar istiyoruz. Kendi yaptıkları onların gelişimine katkı sağlıyor. Birinci önceliğimiz geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızdır. Bilim Pursaklar Atölyelerinde verdiğimiz eğitimlerle çocuklarımızın kendilerini tanımalarını, ilgilerini, kabiliyetlerini, yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı oluyoruz. Bu tür etkinliklerimizle de aileleri ve arkadaşları ile keyif dolu dakikalar geçirmelerine olanak sağlıyoruz. Etkinliğimize katılan çocuklarımıza ve onların değerli ailelerine çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Haber Merkezi/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.