Pursaklar Belediyesi’nde yoğun mesai başladı

Pursaklar Belediyesi’nde yoğun mesai başladı

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Kurban Bayramı sonrası belediye personelleri ile bir araya geldi. Çetin bayram sonrasında yoğun bir mesai programlarının olduğunu söyledi.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 9 günlük bayram tatilinin ardından belediye binasındaki birim müdürlükleriyle ve şantiyelerde çalışan personeller ile bir araya geldi.

‘‘YOĞUN BİR PROGRAM BİZİ BEKLİYOR’’

Çalışma arkadaşları ile selamlaşarak, geçmiş bayramlarını tebrik eden Başkan Ertuğrul Çetin; ‘‘Bayramın ardından Pursaklar’a hizmet etmek üzere yoğun bir program bizi bekliyor. Şimdiden özverili çalışmalarınızla yoğun tempoda göstereceğiniz mesailerinizde kolaylıklar diliyorum. Sağlık içerisinde, huzur içerisinde ailenizle ve sevdiklerinizle nice bayramlara ulaşmanızı temenni ediyorum’’ dedi.

ara-004.jpg

AYNI AZİM VE HIRSLA…

Çalışanlarla bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yapılacak daha çok işin olduğunu, aynı azim ve kararlılıkla Pursaklar için ter dökmeye devam edeceklerini belirtti. Başkan yardımcıları, birim müdürleri ve tüm personel ile teker teker bayramlaşan Ertuğrul Başkan, bayramlaşma merasiminin ardından günün anısına çalışma arkadaşları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.